<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointi-info: Myyntitalo Routa Oy

Aloitusaika:
27.8.2019 10:00
Lopetusaika:
27.8.2019 11:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Myyntitalo Routa Oy on myynnin ammattilaisyritys, joka toimii kuudella paikkakunnalla (Rovaniemi, Tervola, Kemi, Oulu, Kokkola ja Seinäjoki). Yritys on Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) jäsen ja sillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status. Myyntitalo Routa tekee pääosin puhelimen kautta tapahtuvia myynti- ja markkinointiprojekteja ympäri Suomen.

Myyntitalo Routa etsii nyt Oulun Rotuaarin toimistoonsa sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tekijöitä kuten opiskelijoita ja eläkeläisiä. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden suorittaa liiketalouden ammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena. Työt ovat monipuolisia myynnin- ja markkinoinnin tehtäviä. Kontaktoitavat asiakkaat ovat aina ko. tuotteen passiiviasiakkaita eli omaavat jo aiemman historian tuotteeseen. Aiempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, sillä työnantaja antaa peruskoulutuksen sekä jatkuvan tuen työhön ja siinä kehittymiseen. Työntekijällä on myös mahdollisuus erikoistua luonnonkosmetiikan markkinointiprojekteihin.

Yrityksen sisällä etenemismahdollisuudet ovat hyvät, joten ansioituneilla ja lisävastuusta kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hakea esimieskoulutukseen ja työllistyä sen jälkeen erilaisissa esimiestehtävissä. Myyntitalo Routa tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kokopäiväisesti (7,25 tuntia / arkityöpäivä), osa-aikaisesti esim. opiskelujen tai toisen työn ohella sen kuukausituntimäärän, kuin työntekijän elämäntilanteeseen parhaiten sopii. Palkkaus koostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista.

Aika: 27.8. klo 10 (kesto noin tunnin)
Paikka: TE-toimiston Oulun toimipaikka (Torikatu 34-40)

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto ja Myyntitalo Routa järjestävät yhteistyössä infotilaisuuden avoimista työpaikoista. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa kuulemaan lisää yrityksestä sekä työ- ja oppisopimusmahdollisuuksista!

Lisätietoja yrityksestä: http://www.myyntitalorouta.fi/fi/