Kalenteri

« Takaisin

Hyvinvointialan huippuosaajaksi

Aloitusaika:
17.9.2019 10:00
Lopetusaika:
17.9.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Oletko suorittanut korkeakoulututkinnon (YO/AMK) luonnontieteelliseltä alalta (esim. biotieteet, fysiikka, ympäristötiede, tietojenkäsittelytiede, farmasia, ravitsemustiede tai vastaava) tai kaupalliselta alalta? Oletko myös parhaillaan työttömänä tai työsuhteesi on päättymässä lähiaikoina?

Katso lähetys ja hae mukaan! Hyvinvointialan huippuosaajaksi -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi alueen yritysten tarpeita vastaaviin asiantuntijatehtäviin. Odotamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittyä vaativiin asiantuntijatehtäviin.
Koulutuksessa yhteistyökumppaneina ovat Kansallinen Neurokeskus, Myontec Oy, Medikro Oy, FinVector Oy, Kasve Oy ja Itä-Suomen biopankki.
Lue tarkemmat tiedot koulutuksesta ja siihen hakemisesta osoitteessa: koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687606?searchPhrase=kasve&announced=0&sort=1

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetystä voit seurata myös screeniltä Iisalmen ja Varkauden Messissä.