Kalenteri

« Takaisin

Workshop LinkedIn del 2: Aktivitet och jobbsökning i LinkedIn

Aloitusaika:
4.10.2019 11:00
Lopetusaika:
4.10.2019 12:15
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:


Tid: den 4 oktober kl. 11.00-12.15
Plats: Nylands TE- byrå, Officersgatan 1, Esbo, mötesrummet Marsalkka

Profilen är i ordning, men användningen av LinkedIn känns knepig? Vet du inte hur man borde använda denna webbtjänst och hur man borde söka jobb i LinkedIn?

Om allt detta låter bekant, är du välkommen att delta i workshopen LinkedIn del 2: Aktivitet och jobbsökning i LinkedIn. I workshopen bekantar vi oss med olika sätt att vara aktiv samt jobbsökningsmöjligheter i LinkedIn. Också LinkedIns struktur presenteras snabbt i början av workshopen.

För att kunna delta i workshopen ska du ha en egen profil i LinkedIn. Ta med din dator, mobiltelefon eller motsvarande, så att du kan följa med och göra ändringar i profilen. Ta också med lösenord och användarnamn till LinkedIn!

Om du vill, kan du anmäla dig till vår andra workshop LinkedIn del 1: Profilen i ordning! Denna workshop hålls samma dag kl. 9.15- 10.45.

Workshopen LinkedIn del 2: Aktivitet och jobbsökning i LinkedIn tar 1 timme och 15 minuter och den äger rum i mötesrummet Marsalkka, som finns bredvid Esbo Te-byrå.

Anmälningen sker via denna länk: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoittautuminenr?openform&s=n&id=03EDAA2E84B9D7A7C225844800425A8C

Anmäl dig senast dagen före workshopen. Vi tar max. 10 deltagare i workshopen.

OBS: Denna anmälning gäller endast workshopen LinkedIn del 2: Aktivitet och jobbsökning i LinkedIn. Ifall du vill anmäla dig till den andra workshopen (LinkedIn del 1: Profilen i ordning!), använd en annan länk (finns i reklamen för den ifrågavarande workshopen).

För ytterligare information kontakta oss via e-post: leppavaara@springhouse.fi