Kalenteri

« Takaisin

RainMaker -rekrytointitapahtuma

Aloitusaika:
7.10.2019 13:00
Lopetusaika:
7.10.2019 15:00
Paikka:
Vantaa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: maanantaina 7.10.2019 klo 13.00-15.00
Paikka: Vantaan Työllisyyden palvelutori, Vernissakatu 1, 4. kerros

 

RainMaker -rekrytointitapahtuma


Ravintola-alan työntekijöitä

Haemme sali- ja keittiöpuolen tekijöitä yhteistyökumppaniravintoloille. Olit sitten alan konkari tai olet vasta-alkaja ja haluat alalle, löytyy meiltä varmasti mukavia keikkoja tai vaikka se oma vakipaikka – mikä sinulle sopii parhaiten. Tarjolla myös tehtäviä, joissa pärjäät englannin kielen taidolla.

Ständi- ja tapahtumamyyjiä pääkaupunkiseudulle

Tavoittelemme nyt sinua, joka olet kiinnostunut ihmisten kohtaamisesta, tykkäät toimia porukassa ja pidät itsesi haastamisesta. Tarjoamme sinulle vakituista myyjän tehtävää useissa eri myyntikanavissa, toimeksiantajina (Moi-mobiili, Väre, Fortum, Sanoma ja Telia). Aiempaa myyntikokemusta et tarvitse, sillä tehtävään kuuluu jatkuva myyntikoulutus ja -valmennus. Myyntityö tässä myyntikanavassa on aktiivista tarjontamyyntiä myyntipisteillä pääkaupunkiseudulla. Työaika: 15-37,5h/vko. Palkka: 10€/h + provisiot.

Myyntineuvottelija Fortumin tele-tiimiin

Etsimme nyt uusia myyjiä liittymään joukkoomme. Tule mukaan luomaan Fortumin asiakkaiden arjesta ympäristöystävällisempää ja näin myös parempaa. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta myynnistä, tai tältä toimialalta, vaan rempseää asennetta, sinnikkyyttä ja halua oppia uutta. Työaika: 15-30h/vko. Palkka: 12€/h + provisio.

Customer host

Luomme asiakkaamme kanssa täysin uutta konseptia, jonka ensimmäinen versio lanseerataan lokakuun 2019 aikana. Konseptissa yhdistyy moderni itsepalvelukokemus ja inspiroiva tapahtumatoiminta. Haluatko haastaa itsesi ja luoda aivan uudenlaisia asiakaskokemuksia? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Lue lisää konseptista.

B2B-myyjä

Starttaamme useamman hankkeen syksyllä ja tavoitteenamme on olla kaikissa niissä B2B-myynnin kiistaton suunnannäyttäjä ja johtaja. Lue lisää hankkeista.
 

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen ennakkoon tästä Voit ilmoittautua myös sähköpostitse: helja.hannu@vantaa.fi

Hakija pääsee tilaisuudessa lyhyeen (n. 10 min.) haastatteluun. Haastattelut vuoronumerojärjestyksessä. Saavuttuasi paikalle, ilmoittaudu vahtimestarille osoitteessa Vernissakatu 1, 4. krs. Näin saat vuoronumeron.

Saavuthan ajoissa paikalle ja ota mukaan ansioluettelosi. Tervetuloa!

Lisätietoja: Yritysohjaamon koordinaattori Heljä Hannu, helja.hannu@vantaa.fi, 043 825 0946.