Kalenteri

« Takaisin

Varkauden McDonald’sin avoin työhaastattelutapahtuma

Aloitusaika:
25.9.2019 14:00
Lopetusaika:
26.9.2019 18:00
Paikka:
Varkaus
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

McDonald’s-yrittäjä Hannu Summanen palkkaa yhteensä 10 työntekijää Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintoloihin. Hän toivoo, että avoimet haastattelut ovat matalan kynnyksen mahdollisuus hakea töitä. Rekrytointitapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

”On hienoa tarjota töitä uraansa aloitteleville nuorille. Koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla, joten aiempaa työkokemusta ei tarvita. Meille tärkeintä on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne”, Summanen sanoo.

Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintoloihin palkataan kumpaankin viisi työntekijää. Työtä on tarjolla 18 vuotta täyttäneille työntekijöille pääsääntöisesti vakituisiin työsuhteisiin, mutta myös esimerkiksi osa-aikaisille opiskelijoille.

”Kannattaa tulla rohkeasti paikan päälle. Kaikki paikalle saapuvat hakijat haastatellaan”, Summanen kertoo.

Avoimet haastattelut järjestetään Varkauden McDonald’sissa (Käsityökatu 19) keskiviikkona 25. syyskuuta klo 15–18. Mukaan haastatteluun työnhakija tuo mukanaan ansioluettelonsa tai työhakemuksensa.

McDonald’s työllistää ympäri Suomea noin 2 800 työntekijää, joiden keski-ikä on noin 22 vuotta. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

 

Lisätiedot:

Yrittäjä Hannu Summanen, puh. 040 579 4377, hannu.summanen (at) fi.mcd.com

 

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. Ravintoloiden yhteenlaskettu veroton myynti oli 169,4 M€ vuonna 2018. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 5 %. Ravintoloista 57 eli yli 87 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 15.