Kalenteri

« Takaisin

Teemaverkkoluento: Metalli- ja tuotantotalous tutuiksi

Aloitusaika:
18.9.2019 9:00
Lopetusaika:
18.9.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu sinulle, joka mietit alalle kouluttautumista, alanvaihtoa tai metalli- ja tuotantotalouden alalle paluuta. Valmennuksen aikana käymme läpi metalli- ja tuotantoalaa nyt ja sen tulevaisuuden näkymiä. Lisäksi puhumme alan kouluttautumismahdollisuuksista ja työtilanteesta erityisesti Pirkanmaalla.  

Verkkoluennolla on paikalla myös alan asiantuntija. Sinulla on mahdollisuus esittää verkkoluennon aikana kysymyksiä aiheesta chatin kautta.  

Sisältö 

  • Perustietoa metalli- ja tuotantotaloudesta 
  • Miksi kannattaa hakeutua metalli- ja tuotantotalousalalle? 
  • Mitkä ovat tärkeitä ominaisuuksia alalla työskentelyssä? 
  • Mistä alan työpaikkoja löytää? 

Valmennuksen jälkeen sinulla on kattava kuva metalli- ja tuotantotalouden alasta, alalle kouluttautumisesta ja työmahdollisuuksista.  

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.  

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella.  

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille ja muille alasta kiinnostuneille. 

Tervetuloa mukaan!