<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Elvera Oy RekryKoulutus - energiaverkonrakentajia koulutetaan eri paikkakunnille

Aloitusaika:
18.6.2019 14:00
Lopetusaika:
18.6.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Haluatko työskennellä energiaverkkojen rakentajana? Jos omaat lisäksi "erämiehen" asennetta sekä kohtuullisen fyysisen kunnon niin tutustu tähän mahdollisuuteen.

Elvera Oy hakee nyt RekryKoulutuksen kautta uusia energiaverkonrakentajia useille eri paikkakunnille:
Mikkeliin 8, Mäntyharjulle 2, Lievestuoreelle 2, Joutsaan 2, Kotkaan 2, Haminaan 2 ja Elimäelle 2 uutta työntekijää.

'Energiaverkonrakentajan RekryKoulutus toteutetaan Elveran, Etelä-Savon ELY-keskuksen ja TE-toimiston sekä KasvuEsedun yhteistyönä. Koulutuksen käynyt osaa toimia sähkönjakeluverkon erilaisissa rakennus-, asennus- ja huoltotöissä, sekä niitä tukevissa tehtävissä. Hän osaa sähköverkon rakentamiseen, suojauksiin ja asiakasympäristöihin kuuluvat työt erilaisissa asennusolosuhteissa ja osaa toimia työryhmän jäsenenä. Hän osaa sähköverkon rakentamisessa tarvittavat työmenetelmät ja tuntee asennuksissa käytettävät tarvikkeet. Hän osaa toimia oikein vaihtelevissa työympäristöissä ja osaa ottaa työssään huomioon työturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräykset. Hän hallitsee työssään tarvitsemiensa tietojärjestelmien ja sovelluksien käytön.

Koulutusaika: 2.9.2019-17.1.2020 Teoriakoulutus tapahtuu Mikkelissä Etelä-Savon ammattiopiston eri toimipisteissä, joko Raviradantiellä, Salosaaressa tai Kinnarissa. Työharjoittelut tapahtuvat Elveran työkohteissa asentajien mukana Mäntyharjulla, Mikkelissä, Lievestuoreella, Joutsassa, Kotkassa, Haminassa ja Elimäellä. (Ilmoita hakemuksessa, missä kohteessa haluat työharjoitella) Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Elvera Oy:n energiaverkonrakentajan työtehtäviin.

Lue lisää ja hae koulutukseen: bit.ly/2QJqzJZ

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen www.messilive.fi ja kysy paikoista tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme, Youtube -kanavalta tai Facebook sivuiltamme, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.