Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Korkeakoulutetun osaajan myyntivaltit

Aloitusaika:
16.10.2019 9:00
Lopetusaika:
16.10.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Korkeakoulutetun osaajan myyntivaltit –valmennus yhdistelee luentoa ja keskustelua korkeakoulutettujen työnhausta. Verkkoluennon aikana voit esittää kysymyksiä ja saat uusia näkökulmia työnhakuusi. Valmennus on hyödyllinen kaikille korkeakoulutetuille työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Sisältö

  • Mistä korkeakoulutetun osaaminen koostuu?
  • Kuinka markkinoida omaa osaamistaan?
  • Verkostoituminen työnhaussa 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!