Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Tunnista kansainväliset työnhakuvalmiutesi

Aloitusaika:
17.10.2019 9:00
Lopetusaika:
17.10.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Osallistu verkkoluennolle ja saat hyvät työkalut kansainväliseen työnhakuun! Luennon aikana tuodaan esille kansainvälisen työskentelyn mahdollisuuksia ja sen hyötyjä työuran rakentamisessa. Aiheissa käsitellään mm. apuvälineitä ja lähteitä, joita voit työnhaussasi hyödyntää. Saat tietoa kansainvälisistä työnhakumahdollisuuksista ja vinkkejä ulkomailla työskentelyyn sekä työnhaun prosessiin. 

Sisältö 

  • Mistä löytää kansainvälisiä työpaikkoja sekä apuja ja vinkkejä työnhakuun?
  • Mitä CV:ssä ja hakemuksessa tulee ottaa huomioon, kun hakee ulkomaille töihin?
  • Minkälaisia ominaisuuksia ulkomailla työskentely vaatii?
  • Mitä täytyy ottaa huomioon, kun lähtee töihin ulkomaille? 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille, kansainvälisistä työskentelymahdollisuuksista kiinnostuneille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!