Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointi-info: Opset Oy

Aloitusaika:
11.10.2019 13:00
Lopetusaika:
11.10.2019 14:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Oulussa OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta. Oulun tiimi työskentelee monipuolisissa finanssialan taustatehtävissä, sekä erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin projekteissa.

Opset käynnistää lokakuussa henkilö- ja yritysasiakkaiden taustatehtäviin liittyvän projektin pankkitoiminnan palveluissa. Projektissa käsitellään rutiininomaisesti OP Ryhmän järjestelmistä koottavia laina-asiakirjojen loppuselvitystehtäviä sekä todistuksia, joita toimitetaan asiakkaille postitse. Tarpeen tullen asiakkaita myös kontaktoidaan asioiden selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteet.

Työssä viihtyy ja pärjää kun on kiinnostunut finanssialasta, työotteeltaan tavoitteellinen ja hallitsee erinomaiset tiimityötaidot sekä nauttii rutiininomaisista työtehtävistä. Tehtävässä käytetään useita eri järjestelmiä, joten työntekijän tulee olla näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Aikaisempi alan työkokemus ei ole välttämätöntä, back office kokemus on aina plussaa, samoin pankki-  ja vakuutusalan tuntemus.

Työt alkavat 21.10.2019 tai 28.10.2019, aikataulu vahvistuu rekrytoinnin edetessä. Työsuhteet solmitaan 29.02.2020 saakka. Työtä tehdään ma-la kahdessa vuorossa ja työtunteja tarjotaan vähintään 30 h/vko. Mahdollisuus myös täysiin tunteihin.

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Opset Oy:n kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista.


Aika: pe 11.10. klo 13
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

 

Lisätietoja yrityksestä: www.opset.fi