Kalenteri

« Takaisin

LinkedIn-profiili kuntoon

Aloitusaika:
25.7.2019 9:00
Lopetusaika:
25.7.2019 12:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

 

Aika: torstaina 25.7. klo 9:00 ja klo 10.30
Paikka: Helsinki, Kamppi (Antinkatu 1, 2. kerros)

Mikä on LinkedIn? Kuinka luoda kiinnostava profiili, jonka rekrytoijat huomaavat? Entä miten haen LinkedInin kautta työpaikkoja ja kenen kanssa verkostoidun? Mitä muut käyttäjät näkevät minusta?

Jos sinulla on jo LinkedIn-profiili, mutta nämä ja monet muut peruskysymykset LinkedInin käytöstä askarruttavat mieltäsi, on LinkedIn-profiili kuntoon -paja juuri sinulle. Puolentoista tunnin pituisessa aloittelijoille suunnatussa pajassa saat käytännön vinkkejä LinkedInissä toimimiseen. Pajassa käydään läpi muun muassa oman tilin asetuksia sekä profiilin eri toimintoja vetävän otsikon (Headline) kirjoituksesta mieleen jäävän tiivistelmän (Summary) luomiseen. Voit ottaa mukaasi kannettavan tietokoneen tai lainata pajan ohjaajilta, niin pääset muokkaamaan profiiliasi jo pajan aikana.

Tervetuloa LinkedIn-pajaan! Mukaan tarvitset vain tunnukset (käyttäjätunnus ja salasana), joilla pääset sisälle profiiliisi.

Pajaa ohjaavat Spring House Oy:n verkkoneuvojat.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan LinkedIn-pajaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen keskusta@springhouse.fi. Työpajan kesto on 1,5 h. Kerrothan viestissäsi, kumpaan aikaan alkavaan pajaan haluaisit osallistua sekä mahdollisuudestasi käyttää omaa tietokonetta.