Kalenteri

« Takaisin

Piilotyöpaikat kiikarissa

Aloitusaika:
7.6.2019 10:00
Lopetusaika:
7.6.2019 11:30
Paikka:
Vantaa
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: Perjantaina 7.6.2019 klo 10-11:30
Paikka: Uudenmaan TE-toimisto, Vernissakatu 1, 5. kerros, Tikkurila, neuvotteluhuone Kiitorata

”Olen kirjoittanut ainakin 60 työhakemusta enkä ole päässyt yhteenkään haastatteluun.” Kuulostaako tutulta? Vaikka avoimia työpaikkoja on paljon, tulee moniin työpaikkoihin kymmeniä, jopa satoja hakemuksia ja moni turhautuu hakemusten lähettämiseen.

Monista työpaikoista joutuu kilpailemaan jopa parinsadan muun hakijan kanssa. Halu löytää työpaikka on kova – mutta vastassa tuntuu olevan näkymätön seinä – työhakemukset tuntuvat häviävän mystisesti mustaan aukkoon. Mitä tehdä? 

Vaihtoehto avoimiin työpaikkoihin hakemiseen on hakea töitä, joita ei ole ilmoitettu avoimiksi.

Piilotyöpaikkojen etsiminen vaatii enemmän työtä, asennetta ja vaivannäköä kuin avoimiin työpaikkoihin hakeminen – mutta usein se kannattaa! Suuri osa uusista työpaikoista on niitä, joista ei ikinä ilmoitella missään. Piilotyöpaikka voi syntyä, kun oikea henkilö tarjoaa osaamistaan sopivaan aikaan. Työnantaja nappaa osaajan työhön, vaikka ei ollut aiemmin edes ajatellut rekrytoida.

Piilotyöpaikat kiikarissa on teemaluento, jossa käydään läpi työpaikkojen etsimistä avointen työpaikkojen ulkopuolelta.

Luento kestää noin tunnin ja aikaa on varattu myös keskustelulle ja ajatusten vaihdolle.

Ilmoittautumislinkki:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari2.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=9F0F4A098F01BB3AC22583CF002AC93B

Ilmoittaudu mukaan viimeistään luentoa edeltävänä päivänä. Sitovan ilmoittautumisen voi perua vain perustellusta syystä. Valmennus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!