Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Enjoy

Aloitusaika:
14.11.2019 12:45
Lopetusaika:
14.11.2019 13:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi tai oletko jo kokeneempi ravintola-alan osaaja? Ei väliä, Enjoylla on töitä tarjolla! Tule Työnantajatreffeille to 14.11. klo 13.00 Maunulataloon ja pääset suoraan haastatteluun!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Haluatko ravintola-alan duunia kaikilla mausteilla?

 

  • Etsimme palvelukseen ravintola-alan tekijämiehiä ja -naisia, jotka eivät tyydy pelkkään porkkanaan
  • Kiinnostaako vakipaikka kaupungissa tai kausityö sesongin aikana tunturissa tai vaikka ravintolalaivalla? Enjoy voi järjestää sen!
  • Edellytämme hakijalta asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä omatoimista otetta.
  • Jos olet kuitenkin vasta urasi alussa, eikä aikaisempaa kokemusta alalta löydy, ei hätää; tule käymään ja katsotaan yhdessä sinulle parasta mahdollista koulutusta!

 

Seuraavia pestejä tarjolla kautta maan:

 

BLOKKARI

on yksi baarin tärkeimmistä henkilöistä, sillä ilman tehokasta blokkaria ei mikään baari toimi. Työtehtäviin pääsee oikealla asenteella ja hommiin kuuluu mm. lasien keräämistä, myyntipisteiden täyttämistä, astioiden tiskausta ja paikkojen siistimistä.

 

AAMIAISTARJOILIJA

aamiaistarjoilijana vastaat hotellin asukkaiden viihtyvyydestä aamupalalla. Sinulla on hymy herkässä ja uskallat tarttua toimeen kiireisen ja kansainvälisenkin joukon keskellä.

 

Á LA CARTE TARJOILIJA

Tarjoilijana vastaat vieraiden viihtyvyydestä ja haluat luoda ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojen puitteissa, niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa ruoka- ja juomatilausten vastaanottamista, tuotteiden suosittelua sekä kassatoimintojen hallintaa.

 

KOKKI

Paineensietokyky ja positiivisuus on se, mitä haluamme löytyvän kaikilta työntekijöiltämme. Keittiöhommissa aikaisempi työkokemus ravintola-alalta keittiöstä on tarpeen ja se yhdistettynä loistavaan asenteeseen, takaa paikan.

 

TILAUSTARJOILIJA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä ja koet että asiakkaiden kokonaisvaltainen viihtyminen on sinulle tärkeää työssäsi. Pidät kiireessä työskentelemistä ja olet positiivinen persoona.

 

BAARITARJOILIJA

Tarjolla on vauhdikkaita duuneja baaritiskin kiinnostavammalla puolella. Etsitpä sitten  vakituista baarimestarin pestiä kaupungista tai sesonkiluonteista kausityötä baarimikkona tunturissa, niin meiltä löytyy.

 

Kaikissa tehtävissä sinulta tulee löytyä voimassa oleva hygieniapassi. Mutta ei tässäkään tilanteessa hätää, jos se puuttuu, järjestetään asia yhdessä.

 

Palkkaus on työehtosopimuksen mukaan, eli tehtävän ja kokemuksen mukaan n, 11-13,50 € tunnilta.

 

Tapahtumassa myös mukana Stadin AO:n Pop Up –rekry. Koulutusta ja duunia! Tule juttelemaan itsesi haastatteluun!

 

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tanja Sainio, tanja.sainio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki, to 14.11. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä: https://youtu.be/HG3qKeIvkrI