Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointi-info: Attendo

Aloitusaika:
14.11.2019 13:00
Lopetusaika:
14.11.2019 14:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Attendo on yksityinen hoivapalveluiden tuottaja, joka tuottaa asumispalveluita ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi yritys tarjoaa lastensuojelupalveluita kunnille. Attendo on julkaissut keväällä vastuullisuusohjelman, jonka painopistealueita ovat hoivan laatu, työhyvinvointi sekä osaamisen ja toiminnan kehittäminen. Ohjelman perusteella henkilöstön määrää on lisätty, yksikkökohtaisia suunnitelmia päivitetty, vahvistettu vuorovaikutusta sekä sisäisesti että omaisten kanssa ja lisäksi asukkaiden raskashoitoisuutta arvioidaan aiempaa tarkemmin. Lue lisää: https://www.attendo.fi/vastuullisuusohjelma2019.

Attendo hakee nyt lähihoitajia, geronomeja, sosionomeja, hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia ikäihmisten hoivakoteihin Oulussa ja Kempeleessä.

Attendo tarjoaa:
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet, perehdytyksen ja tuen
- Joustavat työajat: voit itse määritellä, minkä verran haluat tehdä töitä ja teetkö 2- vai 3-vuorotyötä
- Vaihtelevan työympäristön: voit tehdä töitä useammassa hoivakodissa tai jopa eri segmenteillä (MT- ja keva-yksiköt) – myös esimerkiksi Ulkoilu & Puutarha –teemaisessa hoivakodissa
- Helppokäyttöisen, mobiilin työvuorojärjestelmän, jonka kautta näet tarjolla olevia vuoroja ja voit myös laittaa hoivakoteihin tarjolle sinulle sopivia työaikoja

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Attendon kanssa infotilaisuuden avoimista työpaikoista.

Aika: to 14.11. klo 13 (kesto noin 1 tunti)
Paikka: TE-toimiston Oulun asiointipaikka (Torikatu 34-40)

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan avoimesti ja kysymään Attendon työmahdollisuuksista! Mukana tilaisuudessa on myös lähihoitajia kertomassa omista kokemuksistaan Attendolla työskentelystä.