<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Tutustu TE-palveluihin!

Aloitusaika:
7.8.2019 14:00
Lopetusaika:
7.8.2019 15:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Muut
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Etsitkö työpaikkaa?
Tiedätkö oikeutesi ja velvollisuutesi työnhakijana?
Kuinka voimme olla avuksi?

Tervetuloa tutustumaan Pohjois-Savon TE-toimiston palveluihin asiantuntijoidemme opastuksella! Lähetyksessä keskustelemme muun muassa työnhaun aloittamisesta, työtarjouksiin vastaamisesta sekä työhaastatteluun liittyvistä matka- ja yöpymiskustannusten korvaamisesta. Lähetyksen jälkeen paikan päälle on mahdollista jäädä ryhmätapaamiseen asiantuntijoiden kanssa Kuopiossa ja Varkaudessa.

Tarjoamme monipuolisesti tukea työnhakuusi – kysy rohkeasti juuri sinua askarruttavat kysymykset aiheeseen liittyen. Olemme täällä #TEitävarten!

Tutustu TE-palveluihin! -lähetyksiä tehdään syksyn 2019 aikana keskiviikkoisin klo 14. Syksyn lähetyksissä perehdytään tarkemmin mm. kansainväliseen työnhakuun, palkkatukeen sekä ammatinvalinta ja ura-ohjaukseen. Seuraa sivuiltamme tulevia lähetyksiä!

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion tai Iisalmen TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä sekä Iisalmen että Varkauden Messissä.