Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Myyntityö tutuksi

Aloitusaika:
30.8.2019 9:00
Lopetusaika:
30.8.2019 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkovalmennus on hyödyllinen kaikille myyntityöstä kiinnostuneille työnhakijoille. Luennolla pohditaan, minkälaisia ominaisuuksia myyntityössä tarvitaan ja millaisia myyntityön tehtävänkuvat ovat. Verkkoluennolla on paikalla myös alan työnantajia. Valmennuksen jälkeen sinulla on kattava kuva myyntityöstä, sen piirteistä ja vaatimuksista. Tiedät myös, mistä voit alkaa myyntialan töitä etsimään.  

Sisältö: 

  • Miksi kannattaa hakeutua myyntialan työtehtäviin? 
  • Mitä myyntityö pitää sisällään? 
  • Mitä ominaisuuksia myyntityössä menestymiseen tarvitaan? 
  • Mistä myyntialan työpaikkoja löytää? 
  • Mukana työnantajia! 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-selaimella. 

Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Valmennus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Tervetuloa mukaan!