Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: NJC

Aloitusaika:
3.10.2019 9:45
Lopetusaika:
3.10.2019 10:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

NJC tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkan, pitkäaikaisen työsuhteen ja ammattimaisen työympäristön! Jos olet rakennusalan ammattilainen tai tuleva tekijä, tule tapaamaan NJC:n Milaa ja Jennaa Ohjaamon Työnantajatreffeille to 3.10. klo 10.00!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Tapahtuma on suunnattu 18-29-vuotiaille.

NJC Henkilöstö- ja työmaapalvelut rekrytoi rakennus- ja loppusiivoojia sekä muita rakennusalan tekijöitä rakennusapulaisista kirvesmiehiin.

Etsimme rakennus- ja kiinteistöpalvelualan työntekijöitä niin asiakkaidemme kohteisiin kuin omiin urakoihimme. NJC:llä on alkamassa syksyn mittaan uusia kohteita, joihin etsimme lisävahvistukseksi tiimiimme rakennus- ja loppusiivoojia. Sen lisäksi etsimme luottotyyppejä haalaukseen sekä muihin tehtäviin logistiikkaurakoihimme sekä rakennusalan rautaisia ammattilaisia asiakkaidemme työmaille. Haemme riveihimme niin kokeneita ammattilaisia kuin alan tulevia tähtiä.

Mahdollisuutenasi on tehdä niin täyttä viikkoa maanantaista perjantaihin kuin lyhyempääkin viikkoa, joten työ sopii myös esimerkiksi opiskelijoille tai toisen työn ohelle. Tarjolla on sekä pidempiaikaisia määräaikaisia työsuhteita, että lyhyempiä keikkoja. Töitä on tarjolla useissa kohteissa monipuolisesti ympäri pääkaupunkiseutua. Hyville tekijöille töitä riittää, sillä työkohteita on useita!

Edellytämme hakijoilta:
- suomen kielen taitoa
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää asennetta ja intoa fyysiseen työhön
- aikaisempi työkokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi

Palkkaus määräytyy tehtävässä käytetyn työehtosopimuksen mukaan, jolloin huomioidaan työntekijän aikaisempi kokemus alalta sekä työtehtävien vaativuustaso. Lähtöpalkka on kiinteistöpalvelualalla 10,50e/h, mutta aiempaa loppusiivouskokemusta omaavilla lähtöpalkka 12,00e/h. Talonrakennusalalla palkka määräytyy niin ikään kokemuksen ja työtehtävien mukaan. Rakennusapulaisen lähtöpalkka on 10,75e/h. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu, kilpailukykyinen palkka!

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Meiltä saat kunnolliset työvaatteet ja -välineet sekä mukavan ja ammattitaitoisen työporukan!

NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista.

Tervetuloa tapaamaan NJC:n Milaa ja Jennaa ja kuulemaan erilaisista työmahdollisuuksista!"

Ilmoittaudu mukaan, Arja Kukkonen, p. 040 6555 403, arja.h.kukkonen@hel.fi!

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 3.10. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!

OHJAAMO HELSINKI, FREDRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin.