<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Hyvinvointialan huippuosaajaksi -koulutus

Aloitusaika:
17.9.2019 10:00
Lopetusaika:
17.9.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Muut
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:
 

Oletko suorittanut korkeakoulututkinnon (YO/AMK) luonnontieteelliseltä alalta (esim. biotieteet, fysiikka, ympäristötiede, tietojenkäsittelytiede, farmasia, ravitsemustiede tai vastaava) tai kaupalliselta alalta?

Oletko myös parhaillaan työttömänä tai työsuhteesi on päättymässä lähiaikoina? Katso lähetys ja hae mukaan! Hyvinvointialan huippuosaajaksi -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi alueen yritysten tarpeita vastaaviin asiantuntijatehtäviin. Odotamme valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua kehittyä vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Koulutuksessa yhteistyökumppaneina ovat - Kansallinen neurokeskus - Myontec Oy - Medikro Oy - FinVector Oy - Itä-Suomen biopankki - Future Memory Care Oy - 3Awater Oy - Kasve Oy - Kuopio Health Osuuskunta

Lue tarkemmat tiedot koulutuksesta ja siihen hakemisesta osoitteessa: koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687606?searchPhrase=kasve&announced=0&sort=1
Hakuaika päättyy 27.10.2019

 

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen www.messilive.fi ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetystä voit seurata myös screeniltä Iisalmen ja Varkauden Messissä.