Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Vara-apu Henkilöstöpalvelut

Aloitusaika:
23.5.2019 10:00
Lopetusaika:
23.5.2019 13:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Kiinnostavatko sinua kaupan alan keikkatyöt, joita voit tehdä vaikka täyspäiväisesti? Kyllästyttääkö työhakemusten lähettely? Tule Ohjaamon Työnantajatreffeille 23.5. tapaamaan VARA-APU Henkilöstöpalveluiden rekrytoijia ja pääset suoraan haastatteluun!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan haastatteluun aidosti rekrytoivalle yritykselle.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 9.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 10.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

VARA-APU Henkilöstöpalvelut on Auktorisoitu vuonna 2004 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Sen toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita ja luotettavia henkilöstöpalveluita päivittäistavarakaupan alalle. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat avoimuus, laatu, osaaminen ja henkilöstöstä huolehtiminen.

Tarjoamme ruokakaupan töitä mm. kassalle, hyllytysvuoroihin ja palvelutorivuoroihin.

Sopimusmalli on hyvin keikkaluonteinen, vaikka töitä voi tehdä vaikka täyspäiväisesti. Sopimusmallimme on se, että jokainen työvuoro itsessään on määräaikainen työsopimuksensa. Työvuorojen pituudet vaihtelevat aina neljästä tunnista yhdeksän tunnin vuoroihin kaikkina viikonpäivinä.

Odotamme työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa. Pitää pystyä kommunikoimaan ja palvelemaan suomeksi. Odotamme myös, että työntekijä on asiakaspalveluhenkinen. Työ vaatii positiivisen asenteen elämään ja työhön. Aikaisempi kaupan-alan kokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus on kaupan-alan TES.

Ilmoittaudu mukaan, Mari Pesonen, p. 0295 040 546, mari.pesonen@te-toimisto.fi!

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) to 23.5. kello 10-13!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä.

OHJAAMO HELSINKI, FREDIRIKINKATU 48, KAMPPI, AVOINNA MA-PE KLO 12-17!

Saapuminen Ohjaamo Helsinkiin.