<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

RekryKoulutuksen kautta jäteautonkuljettajaksi Urbaser Oy:lle

Aloitusaika:
20.6.2019 10:00
Lopetusaika:
20.6.2019 11:00
Paikka:
Kuopio ja MessiLive.fi
Tyyppi:
Koulutusinfo, Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

Haluatko työllistyä kuljetusalalle, jossa ei ole viikonloppu- eikä yötöitä?

Hyppää kyytiin! Palkitseva ympäristötyö odottaa sinua. Urbaser Oy hakee motivoituneita jäteautonkuljettajia Kuopioon. Kohderyhmänä ovat kuljetusalasta kiinnostuneet, vähintään 18/21 -vuotta täyttäneet työnhakijat, joilla on vähintään B-luokan ajokortti. Hakijoilla tulee olla soveltuvuus kuljettajan ammattiin ja hyvä suomen kielen taito sekä hyvä terveys. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä Urbaser Oy:lle kuorma-autonkuljettajaksi. Työ on kaksivuorotyötä n. klo 6-14/14-22 maanantaista perjantaihin. Koulutusaika on välillä 26.8.2019 - 2.3.2020 ja koulutus tapahtuu Traffica Oy:n tiloissa Kartanonkatu 15, 70700 Kuopio.
Urbaser Oy on arvostettu ympäristöhuoltopalveluiden kumppani, joka toimii aina Ivalosta Tammisaareen yli 300 osaajan voimin. Kuljettajien kädenjälki näkyy päivittäin puhtaampana ympäristönä, tyhjinä jätteenkeräysvälineinä ja tyytyväisinä asiakkaina.
tutustu www.urbaser.fi
Katso video työtehtävistä bit.ly/2WXQraz
Katso koulutuksen sisällöstä tarkemmin: bit.ly/2XC3Qlw

Osallistu MessiLive.fi -lähetykseen www.messilive.fi ja kysy paikoista tarkemmin joko paikan päällä TE-palvelut Messissä Kuopiossa tai seuraa lähetystä screeniltä Iisalmen Messissä (Karjalankatu 3, Iisalmi) tai osallistu netissä sivuiltamme,MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai Facebook sivuilta, joiden kautta voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta sinulla on mahdollisuus lähettää meille ennakkokysymyksiä! link.webropolsurveys.com/EP/8DADB77497AE239C