Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatapaaminen: Aalto Henkilöstöpalvelut

Aloitusaika:
23.5.2019 12:00
Lopetusaika:
23.5.2019 14:00
Paikka:
Espoo
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:


Aika: 23.5.2019, klo 12:00 -14:00
Paikka: Työllisyyden Palvelutori, kauppakeskus Ison Omenan palvelutori, 3.krs, Matinkylä, Espoo

Työnantajatapaaminen: Aalto Henkilöstöpalvelut -  rakennustyöntekijöitä, siivous- ja kiinteistöalan ihmisiä, kuljettajia, viherrakentajia ja autoilevia postinjakelijoita haussa!

Aalto Henkilöstöpalvelut on rakennus-, logistiikka- ja kunnossapitoaloihin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. He työllistävät apumiehestä ammattilaiseen ja työsuhteita on kesätyöstä vakituiseen pestiin. Tällä hetkellä haussa on erityisesti rakennusalan ammattilaisia, kiinteistö- ja siivousalan töistä kiinnostuneita tekijöitä sekä kuljetusalan osaajia niin jakelu- kuin terminaalityöhönkin. Myös viher- ja maanrakennuksen osaajille riittää runsaasti töitä. Tule paikalle tapaamaan Aallon edustajia ja kysymään työmahdollisuuksista.

Tarkempi listaus tehtävissä vaadittavista asioista:
 
-    Oman auton omaavat niin suomea kuin englantiakin puhuvat itsenäiset tekijät postinjakelijan työhön. Työ tapahtuu omalla autolla, ma-pe 8-16.
-    Kaikki rakennusalan tekijät apumiehestä ammattilaiseen. Työturvallisuuskortti on pakollinen, olisi suotavaa osata myös suomea. Kaikki erikoisosaaminen (työkalujen käyttö, purkutyöt, asennustyöt jne jne) suuri etu.
-    Kiinteistöhuollon ja kunnossapidon ammattilaiset ml. siivoustyöntekijät. Kokemusta pitää olla, koulutustaustasta plussaa.
-    C/CE-kortilliset ammattikuljettajat. Suomenkieli pakollinen ja kokemustakin olisi syytä olla jonkinlaisista kuljetusalan töistä.

 


Työllisyyden palvelutori on yli 30-vuotiaille työnhakijoille tarkoitettu palvelupiste, josta saa henkilökohtaista neuvontaa työhaun ja koulutuksen kysymyksiin.

Työllisyyden palvelutori palvelee tiistaista torstaihin klo 10-14 Ison Omenan palvelutorin pop up –tilassa. Torilla on myös viikoittaiset teemapäivät:
- Työnhakutiistaina saat muun muassa apua työhakemuksen ja CV:n laatimiseen ja vinkkejä työnhakuun.
- Koulutuskeskiviikkona klo 12-14 työllisyyden palvelutorilla vierailee oppilaitosten edustajia kertomassa kouluttautumismahdollisuuksista. Ohjelmassa on myös mm. tietoiskuja työttömänä opiskelusta.
- Työnantajatorstaina klo 12-14 tavattavissa on rekrytointiyrityksiä ja työnantajien edustajia.

Viikko-ohjelman löydät Ison Omenan palvelutorin aulan digitaalisilta näytöiltä ja Palvelutorin Facebook-sivuilta.

Espoon, Helsingin ja Vantaan työllisyyden palvelutorien tapahtumat löytyvät myös osoitteesta www.tyollisyydenpalvelutori.fi