<< Takaisin

Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Koulutuksesta työhön - työvoima- ja rekrytointikoulutukset tutuiksi

Aloitusaika:
17.4.2020 10:00
Lopetusaika:
17.4.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Koulutuksesta työhön -verkkoluento on tarkoitettu kaikille rekrytointi- ja työvoimakoulutuksista kiinnostuneille. Sen kautta saat tietoa, mitä rekrytointi- ja työvoimakoulutukset ovat ja miten ne auttavat työllistymisessäsi. Luennolla käymme myös läpi ajankohtaisia, haussa olevia koulutuksia.

Sisältö

  • Perustietoa rekrytointi- ja työvoimakoulutuksista
  • RekryKoulutukset ja työvoimakoulutukset väylänä työllistymiseen
  • Ajankohtaiset koulutukset

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa, ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.