Kalenteri

« Takaisin

Työnantajatreffit: Coor

Aloitusaika:
8.10.2019 13:00
Lopetusaika:
8.10.2019 15:00
Paikka:
Helsinki
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Coor hakee nyt työntekijöitä niin siivoojiksi, kiinteistönhoitajiksi kuin aulapalveluhenkilöiksikin! Jos etsit töitä ja haluat suoraan työhaastatteluun, tule Itäkeskuksen Stoaan ti 8.10. klo 13 tapaamaan Coorin haastattelijoita!

Työnantajatreffeillä pääset suoraan työnantajan pikahaastatteluun.

Tulethan tapahtumaan ajoissa, jo 12.45, sillä tapahtuma aloitetaan klo 13.00!

Tilaisuus alkaa Ohjaamon sparrauksella ja työnantajan infolla työtehtävistä. Näiden jälkeen alkavat 5 minuuttia kestävät henkilökohtaiset haastattelut. Tilaisuus kestää noin 2-3 tuntia.

Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Etsimme pääkaupunkiseudulla koko ajan siivoojia, kiinteistönhoitajia sekä vartijakortillisia aulapalveluhenkilöitä. Satunnaisesti avoinna on myös hallinnon tehtäviä.

Työsuhteet ovat usein kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia, mutta tarjolla on myös määräaikaisia, osa-aikaisia ja tarvittaessa töihin kutsuttavia tehtäviä. Kaikissa tehtävissä aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä.

Siivooja
Siivooja on tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden. Pääkaupunkiseudulla siivoustyöt ovat usein ylläpito- ja perussiivousta toimisto- tai koulukohteissa ja kohteisiin on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Kohteesta riippuen työtä tehdään joko yksin tai parityönä. Aamuvuorot ovat usein kello 6-14 ja iltavuorot 14-22. Toivomme siivoustöihin hakevalta aikaisempaa kokemusta sekä alan koulutusta, mutta meille on mahdollista työllistyä myös ilman aikaisempaa taustaa siivouksen parissa. Kaikissa kohteissa ei tarvita suomen kielen taitoa.

Kiinteistönhoitaja
Kiinteistönhoitajat työskentelevät monipuolisissa kiinteistönhoidon tehtävissä. Teknisen kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa paloilmoitin- ja sprinklerijärjestelmien kk-kokeet, kiinteistötekniset huollot ja asennus- ja korjaustyöt. Käytössämme ovat sähköiset huoltokirjat. Ulkotöissä kiinteistönhoitaja huolehtii asiakkaan ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta. Hän esimerkiksi tekee roskalenkkejä ja siistii istutuksia. Talvisin lumityöt ja ovat iso osa tehtävänkuvaa. Kiinteistönhuollossa toivomme alan koulutusta sekä kokemusta, suomen kielen taitoa, B- ajokorttia sekä Työturvallisuuskorttia. Pienkoneiden ajokokemus on eduksi ulkoaluetöissä työskennellessä. Työ on arkityötä ja työvuorot ovat usein 7-15, mutta toivomme hakijoilta myös päivystysvalmiutta.

Aulapalveluhenkilö
Tehtäviin kuuluvat monipuoliset ja vaativat asiakaspalvelutehtävät aulapalveluissa. Aulapalveluhenkilö vastaanottaa ja opastaa vieraita, ja hoitaa asiakkaan toimintaa tukevia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä. Aulapalveluissa työskentelevillä henkilöillä tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen taito, sekä hyvät taidot tavallisimpien toimisto-ohjelmien käyttäjänä. Kohteesta riippuen aulapalveluhenkilö työskentelee yksin tai osana isompaa tiimia. Vartijakortti vaaditaan joissakin kohteissa työskenteleviltä. Aulapalveluissa työskennellään arkisin ja työvuorot sijoittuvat kohteesta riippuen kello 7 ja 18 väliin.

Palkkaus on kyseisen alan työehtosopimuksen mukainen.

Ota mukaan tulostettu CV!

lmoittaudu mukaan, Tuulia Rauhala-Kaltio tuulia.rauhalakaltio@hel.fi

Ja merkitse tilaisuus kalenteriisi: Itäkeskuksen Stoa (Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki) ti 8.10. kello 13-15!

Katso ohjeet rekrytapahtumaan valmistautumiseksi täältä!