menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Kainuun TE-toimisto

Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto palvelee kolmessa toimipaikassa: Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella.

Palvelemme arkisin toimipaikasta riippuen klo 9.00–16.00 välisenä aikana. Tarkemmat aukioloajat löydät yhteystiedot-sivulta.

Kainuun TE-toimiston sähköpostiosoite on
kirjaamo.kainuu(at)te-toimisto.fi

Kainuun TE-palvelut Facebookissa - uutisia työmarkkinoilta.

Tietoa aktiivimallista

 

Uutiset

« Takaisin

Kainuussa syksyllä alkavia työvoimakoulutuksia haussa

Kainuun TE-toimisto järjestää koulutuksia, joissa voi suorittaa perustutkinnon, tutkinnon osia tai ammattitutkinnon. Tämän lisäksi järjesteään erilaisia jatko- ja täydennyskoulutuksia.

Syksyllä alkaa metalli-, rakennus-, hotelli-, ravintola- ja catering- sekä kotityö- ja puhdistuspalvelualojen koulutukset. Näissä voit suorittaa perus- tai ammattitutkinnon. Voit myös suorittaa tutkinnon osia, esim. kesken jääneen tutkinnon loppuun tai täydentää jo olemassa olevaa tutkintoasi tarvitsemallasi osalla. Maarakennuskoneenkuljettajan koulutus alkaa syyskuussa. Hitsaajan täydennyskoulutus, jossa voi suorittaa kaksi hitsausluokkaa, on alkamassa marraskuussa.

Kaikille yrittäjyyttä miettiville, yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville ja äskettäin yrittäjiksi ryhtyneille henkilöille järjestetään koulutusta oman yrityksen liiketoiminnan suunnitteluun, myynti- ja markkinointiosaamiseen sekä taloushallinnon osaamiseen. Oman yrityksen perustamisen teemapäiviltä saat perustietoa yrityksen perustamisesta ja yritystoiminnasta sekä kokonaisnäkemyksen siitä, mitä yritystoiminta vaatii. Hiomo - yrittäjyyden valmennusohjelmassa kehitetään yrittäjäosaamista, madalletaan yrittäjyyden kynnystä ja autetaan yrittäjyyden ensiaskelissa sekä valmennetaan yrittäjähenkisiä asiantuntijoita työelämän tarpeisiin.

Äskettäin tutkinnon suorittaneille nuorille suunnattu Nuori, näytä osaamisesi - koulutus alkaa syyskuussa. Tavoitteena on työharjoittelun avulla lisätä mahdollisuuksia työllistyä avoimille työmarkkinoille.  Koulutuksessa on hyvä mahdollisuus työkokemuksen hankkimiseen ja osaamisen näyttämiseen työnantajille.

Syyskuussa on alkamassa myös  kone-, rakennus- ja sähköalan toimihenkilöille (insinööreille ja teknikoille), tarkoitettu CAD:n ja CAD-suunnittelun täydennyskoulutus.

Tulossa on  myös Aikostartti, jossa voit kartoittaa mahdollisuudet ja kiinnostuksen kohteet ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseksi. Koulutuksen aikana voit tutustua itseäsi kiinnostaviin ammatillisiin tutkintoihin sekä ko.alojen työtehtäviin.

Voit tutustua koulutuksiin ja jättää hakemuksen te-palvelut.fi/haussa oleva työvoimakoulutus.

 


Oma
asiointi

Tolokkua ossaamista Sotkamossa - koulutuksen info

SYYS 25 2018
ti 25.09.2018
klo 10:00
Sotkamo

Oma urapolkuni - valmennus

LOKA 01 2018
ma 01.10.2018
klo 9:00
Suomussalmi

Oma urapolkuni - valmennus

LOKA 08 2018
ma 08.10.2018
klo 9:00
Kuhmo

Työnhakuvalmennus

LOKA 08 2018
ma 08.10.2018
klo 9:00
Kajaani

Työnhakuvalmennus

LOKA 08 2018
ma 08.10.2018
klo 9:00
Suomussalmi


Lisää tapahtumia

Tulosta