menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Kainuun TE-toimisto

Kainuun työ- ja elinkeinotoimisto palvelee kolmessa toimipaikassa: Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella.

Palvelemme arkisin toimipaikasta riippuen klo 9.00–16.00 välisenä aikana. Tarkemmat aukioloajat löydät yhteystiedot-sivulta.

Kainuun TE-toimiston sähköpostiosoite on
kirjaamo.kainuu(at)te-toimisto.fi

Kainuun TE-palvelut Facebookissa - uutisia työmarkkinoilta.

Tietoa aktiivimallista

 

Uutiset

« Takaisin

Yrittäjäkoulutukset haussa

Kainuun TE-toimisto järjestää kaikille yrittäjyyttä miettiville, yrityksen perustamista tai ostamista suunnitteleville ja äskettäin yrittäjäksi ryhtyneille henkilöille koulutusta. Koulutukset toteutetaan joko osittain tai kokonaan verkkokoulutuksena. Webinaareihin voit osallistua kotoa, työpaikalta jne. Koulutukset ovat maksuttomia.

Oman yrityksen perustamisen teemapäivät on tiivis yrittäjäkurssi, joka antaa suoria vastauksia ja käytännön vinkkejä oman yritystoiminnan käynnistämiseen. Teemapäivät järjestetään 7. - 9.9.2017 ja 16. - 18.11.2017. Teemapäivät järjestetään Kajaanissa Intotalolla, mutta niihin voi osallistua myös verkon välityksellä. Teemapäivät järjestetään to – pe klo 17.00 – 20.30 ja la klo 9.00 – 15.30.

Yrityksen myynti- ja markkinointiosaamisen verkkokoulutus antaa tietoa ja tukea liiketoiminnan kehittämisessä etenkin myynnin ja markkinoinnin osalta. Koulutuksen aikana laaditaan käytännöllinen ja toimiva markkinointisuunnitelmaa tai tarkennetaan ja päivitetään jo olemassa olevaa suunnitelmaa. Koulutuksen webinaarit järjestetään 7.11. – 7.12.2017 ti- ja to-iltaisin noin klo 17.30 – 20.30. Esite. (docx 155 KB)

Näiden lisäksi järjestetään Hiomo - yrittäjyyden valmennusohjelma oman alansa osaajille ja aloittaville yrittäjille. Valmennusohjelman tavoitteena on kehittää yrittäjäosaamista, madaltaa yrittäjyyden kynnystä ja auttaa yrittäjyyden ensiaskelissa sekä valmentaa yrittäjähenkisiä asiantuntijoita työelämän tarpeisiin. Koulutusaika 30.10.2017 - 25.1.2018. Tarkempaa tietoa valmennusohjelmasta löydät http://hiomo.strikingly.com.

Koulutuksiin hakeudutaan www.te-palvelut.fi/koulutushaku.


Tulosta