Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Rekrytupa tuo työpaikat Kajaanin Markkinakadulle 4. - 7.7.

Kainuun liiton ja Kainuun Etu Oy:n RekryKainuu – hanke tuo Kainuun avoimet työpaikat Kajaanin Markkinakadulla avattavaan Rekrytupaan. Raatihuoneentorilla sijaitseva Ullan Unelman entinen kahvio muuttuu 4. heinäkuuta neljäksi päiväksi kainuulaisten työnantajien ja työpaikoista kiinnostuneiden kohtauspaikaksi.

Hanke on koonnut monipuolisen yhteistyöverkoston pop up -tyyliseen Rekrytupaan. Se kokoaa yhteen kainuulaisia työnantajia, koulutussektorin edustajia sekä muita toimijoita. Myös Kainuun TE-palvelut on mukana Rekrytuvalla.

Raatihuoneentorilla sijaitsevan Rekrytuvan ovet ovat avoinna neljän päivän ajan 4.7. – 7.7., jolloin kävijöillä on mahdollista jutella esimerkiksi työnantajien kanssa tai hakea tietoa erilaisista koulutusvaihtoehdoista. Työnantajista mukana on muun muassa HermanIT, Kainuun sote, Kaisanet, Sotkamo Silver, Terrafame ja Transtech. Työpaikkoja on nyt Kainuussa runsaasti tarjolla, joten kannattaa hyödyntää Rekrytuvan tarjoama mahdollisuus kysyä työmahdollisuuksista suoraan työnantajilta.

Rekrytuvalla kisataan myös uudessa liikunnallisessa iWall-ympäristössä. Rekrytupaan tulee hankkeen puolesta CSE Entertainment Oy:n liikunnallisia pelejä yhdistävä iWall-tuote, jota voivat pelata sekä aikuiset että lapset. Voit haastaa itsesi tai vaikka koko perheesi leikkimieliseen kisaan!

Rekrytupa:

Milloin? 4.-7.7.2018 (Aukioloajat: ke 4.7.- pe 6.7. klo 10–17 ja la 7.7. klo 10–15)

Missä? Kauppakatu 23, Kajaani 


Oma
asiointi