menu
Sulje
Sulje
Skip to Content

Keski-Suomen TE-toimisto

Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto palvelee työnantajia, työnhakijoita ja yhteistyökumppaneita kolmessa eri toimipaikassa. Lisäksi tukea TE-asiointiin tarjotaan eri kuntien yhteispalvelupisteissä.

Palvelemme arkisin toimipaikasta riippuen klo 9.00–16.00 välisenä aikana vain ajanvarauksella. Tarjoamme myös säännöllisesti toimipakoissamme opastusta verkkopalveluiden käyttöön ilman ajanvarausta ja avoimen asiointitilan asiakaspäätteineen.

Toimipaikkojen aukioloajat, asiointikanavat ja palvelujen puhelinnumerot löytyvät yhteystiedot -sivun kautta.

Töiden välillä -blogiTyönhaku- ja uravalmennukset

 

 

 

Työstä työhön -palvelu  Töihin rakennuksille -palvelu

 

 

Keski-Suomen TE-palvelut Facebookissa

    Keski-Suomen TE-palvelut Twitterissä

Tiedotteet

« Takaisin

Tiedotustilaisuus Blue Arrow Awards –kilpailusta paikallisille yrityksille

Keski-Suomen TE-palvelut ja Jyväskylän kaupunki järjestävät jyväskyläläisille ohjelmistoalan yrityksille tiedotustilaisuuden Blue Arrow Awards –kilpailusta 13. maaliskuuta. Kyseessä on toista kertaa järjestettävä alan kilpailu, jossa palkitaan vuoden onnistuneimpia digipalveluita ja -tuotteita.

"Jyväskylässä on vahva osaaminen ohjelmistoalalla ja todella hienoja yrityksiä kovilla asiakkuuksilla. Toivomme kovasti, että yrityksemme innostuvat hakemaan parhailla töillään mukaan Blue Arrow Awards –kilpailuun. Jyväskylän kaupunki on mukana kannustamassa yrityksiä palkintogaalassa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa ja houkuttelemassa lisää alan osaajia kaupunkiin", kommentoi Taija Lappeteläinen, elinkeino- ja markkinointipäällikkö Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksiköstä.

Kilpailussa on seitsemän kategoriaa, joihin voivat osallistua kaiken kokoiset yritykset. Asiantunteva tuomaristo valitsee hakijoiden joukosta finalistit ja voittajat kruunataan Helsingissä 18.5. järjestettävässä gaalassa.

Kilpailun järjestää Parempia digitaalisia palveluita ry. Yhdistykseen kuuluva Jyväskylässä sekä Helsingissä toimiva SC5 Online Oy on ollut aktiivisesti edistämässä Keski-Suomen näkyvyyttä kilpailussa. "Jyväskyläläisten yritysten vahvaa ohjelmistoalan osaamista on tärkeää tuoda esille myös valtakunnallisella tasolla. Ehdotimme, että kilpailusta pidettäisiin tiedotustilaisuus paikallisille yrityksille ja heitä kannustettaisiin osallistumaan", kertoo SC5:n Keski-Suomen johtaja Jarkko Tuomala.

Tiedotustilaisuudessa ovat mukana Parempia digitaalisia palveluita ry:n puheenjohtaja Lauri Svan sekä Keski-Suomen TE-palveluiden Satu Hovisalmi ja Mirva Pietilä. Paikalla on lisäksi Jyväskylän ammattikorkeakoulun ICT-alan opiskelijoita, joita yritykset voivat pyytää apuun hyvän kisahakemuksen tekemiseen.

Tiedotustilaisuus järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksen luokkatilassa D407 ma 13.3. klo 13.30-15.30. Osoite: Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä.

Lisätietoja:
TE-palvelut Satu Hovisalmi, puh +358 29 5046 067, satu.hovisalmi@te-toimisto.fi
TE-palvelut Mirva Pietilä, puh +358 29 5046 130, mirva.pietila@te-toimisto.fi
Parempia digitaalisia palveluita ry Lauri Svan, +358 50 545 4202, lauri.svan@specsign.com


Oma
asiointi

TAPAHTUMAKALENTERI

Sivutoiminen yrittäjyys

TOUKO 03 2017
ke 03.05.2017
klo 8:30
Jyväskylä

Ohjaus työnhakuun ja verkkopalveluiden käyttöön

TOUKO 03 2017
ke 03.05.2017
klo 9:00
Äänekoski

Yrittäjäksi-ilta

TOUKO 03 2017
ke 03.05.2017
klo 17:00
Jyväskylä

Lisää tapahtumia

Työnhaku- ja uravalmennus

Työstä työhön -palvelu

Töiden välillä -blogi

Töihin Rakennuksille -palveluKeski-Suomen TE-palvelut Facebookissa    Keski-Suomen TE-palvelut Twitterissä

Tulosta