Töihin rakennuksille -palvelu

Kenelle | Valitse palvelusi tarjoaja | Miten mukaan

Oletko joskus toivonut, että joku auttaisi löytämään sopivan työpaikan juuri sinulle?

Lähde mukaan Keski-Suomen alueen Töihin rakennuksille -palveluun! Palvelussa TE-palvelut ja kolme yksityistä palveluntuottajaa tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada yksilöityä työnvälityspalvelua. Kartoitamme kanssasi tärkeimmät osaamisalueesi ja vahvuutesi. Osaamisesi perusteella palveluntuottajat pyrkivät löytämään sinulle sopivia työtehtäviä ja auttavat sinua saamaan työpaikan.

Kenelle?

Palvelun kohderyhmänä ovat työttömät työnhakijat, jotka ovat olleet työttöminä työnhakijoina Keski-Suomen TE-toimistossa noin 3-6 kuukautta ja

  • Ovat alle 30 –vuotiaita toisen asteen rakennusalan perustutkinnon suorittaneita
    TAI
  • Ovat pitkän, vähintään viiden vuoden, rakennusalan työkokemuksen omaavia 50 vuotta täyttäneitä työnhakijoita.

Palveluun osallistuttaessa olet TE-toimistossa työnhakijana ja sinun on mahdollista saada esimerkiksi matka- ja kulukorvauksia, mutta sinulle ei tarjota muita TE-toimiston palveluja, esimerkiksi työtarjouksia.

Katso TE-toimiston info Töihin rakennuksille -palvelusta (7:21 min)

Valitse palvelusi tarjoaja

Töihin rakennuksille -palvelussa sinä valitset työnhaun avuksesi yhden palveluntuottajan, joka tekee kanssasi osaamiskartoituksen ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Palveluntarjoajia ovat Anakom Oy, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy ja Spring House Oy.

Katso esittelyt palveluntuottajista (kuvattu 3.11.2016 infotilaisuudessa):

Anakom - Pilotista raksalle (9:29 min)Nordic - Tehtävämme on löytää sinulle töitä (7:31 min)Spring House - Töihin Rakennuksille! (17:11 min)

Miten mukaan?

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan palveluun, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi, viestiaiheeksi Rakennusalan pilotti. Vaihtoehtoisesti voit soittaa tekniikan toimialapuhelimeemme (soittoaika ma-pe 9.00–10.30) 0295 046 138.

Järjestämme infoja palvelusta Jyväskylässä ja muihin toimipaikkoihin videoyhteyden välityksellä. Mikäli haluat vielä kuulla lisää pilotista, voit ilmoittaa meille olevasi kiinnostunut tulemaan mukaan infoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kirjaamo.keski-suomi@te-toimisto.fi, viestiaiheeksi Rakennusalan pilotti. Kiinnostuneille lähetetään erillinen kutsu infotilaisuuteen.

Sinulle työtä etsimässä Keski-Suomen TE-palvelut, Spring House Oy, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy ja Anakom Oy.

Palvelu on yksi valtakunnallisista työnvälityksen kärkihankkeista ja sitä rahoittaa Työ- ja Elinkeinoministeriö, yhteistyössä Keski-Suomen TE-toimisto.

Valtakunnalliset työnvälityksen kärkihankkeet (tem.fi)

Oma
asiointi