Työnhaku- ja uravalmennus

Työnhakuvalmennus | Uravalmennus | Työnhakuklubi | Uravalmennusklubi | Uracamp - Plan B

Työnhakuvalmennus

TE-toimisto järjestää asiakkailleen työnhakuvalmennuksia, joissa voit kehittää työnhakutaitojasi ja näin parantaa mahdollisuuksiasi löytää työpaikka. Valmennukset ovat pääosin pituudeltaan 5–10 päivää. Tarjolla on myös verkkovalmennusta.

Tutustu tästä valmennusaikatauluun (pdf, 235 kt)Katso esite työnhakuvalmennuksesta (pdf, 239 kt)Katso esite verkkotyönhakuvalmennuksesta (pdf, 121 kt)
Kiinnostuitko? Ilmoita yhteystietosi ja toivomasi valmennuksen koulutusnumero hyvissä ajoin (viimeistään kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua) ilmoittautumislomakkeella. Valmennusnumeron löydät valmennusaikataulusta.

Työnhakuvalmennuksen ilmoittautumislomake (Webropol)

Voit myös olla yhteydessä suoraan lähimpään TE-toimiston toimipaikkaan lähettämällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi-palvelussa.

Oma asiointi -verkkopalveluun

Uravalmennus

Haluatko päästä töihin tai opiskelemaan? Oletko vaihtamassa alaa? Vai mietitkö vielä seuraavaa askelta työ- tai opiskelu urallasi?

Uravalmennuksen aikana asiantunteva valmentaja auttaa sinua alasi löytämisessä ja sen saavuttamisessa. Lisäksi pääset suorittamaan kaksi eri korttia (hygieniapassi, anniskelupassi, ikärajapassi, työturvallisuuskortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

Katso Uravalmennuksen esite (pdf, 398 kt) Uravalmennuksen aikataulut taulukkona (pdf, 216 kt)
Uravalmennukseen hakeudutaan aina TE-toimiston kautta. Lähetä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelussa, mikäli haluaisit osallistua uravalmennukseen.

Oma asiointi -verkkopalveluun

Työnhakuklubi

Keski-Suomen TE-toimisto tarjoaa vuoden 2017 alusta alkaen uutta palvelua: työnhakuklubia!

Työnhakuklubi auttaa työnhaussa ja kehittää työnhakutaitojasi sekä tukee sinua saavuttamaan tuloksia omatoimisen ja tehokkaan työnhaun avulla.

Työnhakuklubin sisältö valitaan sinulle yksilöllisesti, mutta voi sisältää:

  • erilaisten työnhakukanavien käyttö
  • sosiaalisen median käyttö työnhaussa
  • verkostojen hyödyntäminen työnhakuprosessissa
  • oman osaamisen markkinointi
  • työnhakuun liittyvien asiakirjojen laatiminen
  • työhaastatteluun valmistautuminen
  • Webinaarit ja chat jne.

Palvelun tavoitteena on nopea työllistyminen avoimille työmarkkinoille.

Katso esite (pdf, 254 kt)

Kiinnostuitko? Työnhakuklubiin hakeudutaan aina TE-toimiston kautta. Lähetä meille yhteydenottopyyntö Oma asiointi -palvelussa, mikäli haluaisit osallistua työnhakuklubiin.

Oma asiointi -verkkopalveluun

Uravalmennusklubi

Ovatko tulevaisuudensuunnitelmasi auki? Mietitkö uusia koulutusvaihtoehtoja?
Kaipaisitko apua ja tukea oman ammatillisen polkusi pohdintaan?

ao-koulutus Oy / Jyväskylän aikuisopisto toteuttaa  Uravalmennusklubin, jonka tavoitteena on ohjata asiakasta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen selkiyttämisessä, ammatilliseen koulutukseen hakeutumisessa ja työelämävalmiuksien kehittämisessä.

Katso esite (pdf,195 kt)

Hae mukaan Uravalmennusklubiin lähettämällä yhteydenottopyyntö Keski-Suomen TE-toimistoon Oma asiointi -palvelun kautta.

Oma asiointi -verkkopalveluun

Uracamp - Plan B

Jos olet jämsäläinen tai äänekoskelainen nuori (17-24-vuotias) ja mietit omaa tulevaisuutta, niin Uracamp valmennus on tarkoitettu juuri sinulle! Sinun tulee olla vain työnhakijana TE-toimistossa.

Leirillä hyppäätte uuden työn ja mahdollisuuksien maailmaan. Selvitätte mikä juuri sinua innostaa. Mukanasi on useita uuden työn luojia ja siitä innostujia. Katsotte, miten valokuvaamalla ja videoimalla saadaan kerrottua tarinoita. Leirillä pääset rakentamaan omaa mainekuvaa ja uuden työn maailmaa.

Uracamp - Plan B esite (pdf, 243 kt)  17-20-vuotiaiden leirin tarkempi esite (www) 21-24-vuotiaiden leirin tarkempi esite (www)
Ennen ilmoittautumista ole yhteydessä kouluttajiin:

Saara Utti, saara.utti@tamora.fi, puh. 040 546 5231
Leena Friman, leena.friman@tamora.fi, puh. 044 324 2023
Tom Hagelberg, tom.hagelberg@tamora.fi, puh. 050 331 5755
 

Uracamp - Plan B -valmennuksen ilmoittautumislomake (Webropol)

Oma
asiointi