Nuorten palveluista tukea työnhakuun ja koulutukseen - katso lisätiedot!

Uudet nuorten palvelut auttavat nuorta löytämään polun kohti omaa alaa ja työllistymistä. Palvelut on suunnattu alle 30-vuotiaille työttömille työnhakija-asiakkaille.

Nuoret kohti työtä! -palvelu on tarkoitettu alle 30-vuotiaille nuorille työnhakijoille, joilta puuttuu ammatillinen koulutus tai joiden työttömyys on pitkittynyt. Palvelussa saat yksilöllistä ohjausta oman tilanteesi mukaan. Tavoitteena on tukea sinun osallistumista eri palveluihin tai ohjautumistasi itsellesi sopivaan koulutukseen ja sitä kautta auttaa sinua työllistymään. Palvelun kesto on enintään kuusi kuukautta.

Lapin TE-toimisto tarjoaa palvelun, jonka toteuttavat Eduro, Ammattiopisto Lappia sekä Nuorten ystävät. Voit valita näistä palveluntuottajista itsellesi sopivan.

Nuoret töihin! -palvelu on tarkoitettu alle 30-vuotiaille ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille työnhakijoille, joiden tavoitteena on työllistyminen tai yrittäjyys.  Palvelussa saat oman sparraajan, joka antaa sinulle vinkkejä ja ohjausta työnhakuun. Tavoitteena on, että työllistyt avoimille työmarkkinoille viimeistään kuuden kuukauden kuluessa palvelun aloittamisesta. Jos haluat ryhtyä yrittäjäksi, on palvelun tavoitteena antaa sinulle tietoa yrittäjyydestä ja ohjata sinua laatimaan oma liiketoimintasuunnitelma.

Lapin TE-toimisto tarjoaa palvelun, jonka toteuttavat Ammattiopisto Lappia, Valmennuskeskus Public ja VMP Varamiespalvelu. Voit valita näistä palveluntuottajista itsellesi sopivan.

Huom! Palveluihin osallistuminen kerryttää myös aktiivimallin mukaista aktiivisuutta!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan alla olevien sivujen kautta!

Nuoret kohti työtä! -palvelu

Nuoret töihin! -palvelu

Huom! Rovaniemen Ohjaamo järjestää Nuoret kohti työtä! -infon keskiviikkona 28.11. klo 14.00-16.00 ja Nuoret töihin! -infon keskiviikkona 5.12. klo 15.00-16.00. Tervetuloa paikan päälle kuulemaan lisää palveluista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista! Ohjaamon löydät osoitteesta: Pohjolankatu 2, 96100 Rovaniemi. 


Oma
asiointi