CV-netti/Työmarkkinatori

Live-webinaarien järjestämisessä on tauko maaliskuussa. Ilmoitamme seuraavista alkavista webinaareista verkkosivuillamme heti aikataulujen varmistuttua.

Webinaarin sisältö

  • CV-netin ja Työmarkkinatorin toimintaperiaatteet
  • CV-netin ja Työmarkkinatorin laatiminen
  • Millainen on hyvä esittelyteksti?
  • Mistä työnantaja on kiinnostunut?
  • Ansioluettelon lisääminen
  • Henkilökohtaista ohjausta


Webinaarin opetusosuuden kesto on noin 1,5h. Tämän jälkeen osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa CV-netin ja Työmarkkinatorin lisättävien tietojen laatimisessa puhelimitse ja sähköpostitse.

Webinaarien toteutusajankohta
Webinaarit toteutetaan joka perjantai klo 12.30 alkaen.

CV-netti/Työmarkkinatori (esite, pdf)

Katso webinaarin videotallenne tästä haluamanasi ajankohtana


Osallistuminen webinaariin:
Osallistuminen webinaareihin on helppoa, sillä voit osallistua niihin suoraan omalta tietokoneeltasi. Liity webinaariin klikkaamalla alla olevaa painiketta ja syöttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi (suosittelemme Chrome-selainta). Hyväksy käyttöehdot kohdasta: kyllä, suostun GDPR:n ehtoihin ja käytänteisiin. Tämän jälkeen kirjaudu sisään - painike aktivoituu ja voit klikata itsesi sisään.Liitythän webinaariin aikaisintaan 15min ennen webinaarin aloitusajankohtaa. Liityttäessä aikaisemmin ei automaattinen ohjaus webinaariin välttämättä toimi. Mikäli et ohjaudu automaattisesti webinaariin, liity webinaariin uudelleen tältä sivulta.

Huomioithan, että osallistuminen webinaariin ei onnistu TE-toimiston asiointitiloista löytyvillä asiakaspäätteiltä.

Teknisiä ongelmia webinaariin osallistumisessa?
Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia osallistumisessa tai esim. äänten kuulumisen kanssa, saat apua webinaarin chat toiminnon kautta tai palveluohjauksen puhelunnumerosta 0400 975 663.

Tarkempaa tietoa webinaareista löydät palveluntuottajan verkkosivulta.
Lue lisää webinaareista

Oma
asiointi