Kevytyrittäjyysvalmennukset

Kevytyrittäjyysvalmennuksissa voit kartoittaa konkreettisesti eri työ- ja ansaintamahdollisuudet ja eri keinot ansaita yrittäjämäisesti. Osallistujille tuodaan esille ja heidän kanssaan rakennetaan oma toimintasuunnitelma ja polku työllistymiseen joka ensisijaisesti tähtää itsensä työllistämiseen yrittäjämäisesti ilman, että osallistujan täytyisi perustaa yritys.

Tarjoamme 12 päivän mittaisia kevytyrittäjyysvalmennuksia, jotka toteutetaan kuuden viikon mittaisen jakson aikana. Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opiskeluna sisältäen kahdeksan päivää ryhmävalmennusta ja neljä päivää henkilökohtaista sparrausta sovitusti.

Verkko-opiskeluun tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden ja Skype-ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessa tulee olla webkamera. Pro Manager Oy tarjoaa verkko-opiskeluun osallistuvalle tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Lisätietoja valmennuksista Pro Manager Oy:

Tutustu Kevytyrittäjyysvalmennuksiin tarkemmin esitteestä ja ilmoittaudu mukaan esitteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Katso myös esittelyvideo valmennuksesta ja sen sisällöstä.

Kevytyrittäjyysvalmennuksien fyysiset järjestämispaikkakunnat voivat vaihtua kysynnän mukaan ja voit osallistua valmennuspäiviin sovitusti myös vaihdellen verkossa tai fyysisesti sovitulla paikkakunnalla. Ilmoittaudu mukaan!

Kevytyrittäjyysvalmennusten tulevat ajankohdat:

7.1.-15.2.2019, Rovaniemi (esite, pdf)
Ilmoittautuminen valmennukseen

7.1.-15.2.2019, Rovaniemi, training course in English (brochure, pdf)
Registration to the training course

14.1.-22.2.2019, Kemi-Tornio (esite, pdf)
Ilmoittautuminen valmennukseen

14.1.-22.2.2019, Kilpisjärvi (esite, pdf)
Ilmoittautuminen valmennukseen

21.1.-1.3.2019, Posio (esite, pdf)
Ilmoittautuminen valmennukseen

28.1.-8.3.2019, Salla (esite, pdf)
Ilmoittautuminen valmennukseen

Valmennuspaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoilla oleville ilmoitetaan erikseen. TE-toimisto ei takaa kaikkien valmennusryhmien toteutumista ja mahdollisista peruutuksista ilmoitetaan erikseen.

Oma
asiointi