NonStop -työnhakuvalmennus verkossa

Huom! NonStop -työnhakuvalmennukseen ei voi ilmoittautua tällä hetkellä. Palvelu on käytössä jälleen keväällä 2019. Ilmoitamme tällä sivulla heti, kun valmennukseen voi taas ilmoittautua mukaan.

Mukaan valmennukseen
Valmennukseen mukaan pääseminen on helppoa. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksen sisällön. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu mukaan NonStop -työnhakuvalmennukseen

Verkossa toteutettava NonStop -työnhakuvalmennus on henkilökohtaisesti räätälöitävä valmennuskokonaisuus, joka koostuu webinaareista ja yksilöohjauksesta.

Valmennuksen alussa laadit valmentajan kanssa yksilöllisen suunnitelman oman valmennuksesi sisällöstä. Valmennuksen aikana osallistut verkossa sinulle ajankohtaisiin webinaareihin ja saat yksilöllistä ohjausta palvelutarpeesi mukaan. Valmennuksen aikana laadit työnhakusuunnitelman, joka ohjaa työnhakuasi eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Webinaarit ja puhelut valmentajasi kanssa järjestetään sovittuina kellonaikoina. Muun valmennussisällön, joka koostuu työnhakua tukevista tehtävistä, voit valmennuspäivän aikana jaksottaa oman aikataulusi mukaan. Varauduthan noin 7h työmäärään per valmennuspäivä!

Valmennuksen sisältö

  • 2-5 webinaaria
  • Tehtäviä ja harjoituksia
  • Henkilökohtaista ohjausta
  • Työnhakusuunnitelman laatiminen

Haluatko lisätietoa?

Tutustu NonStop -työnhakuvalmennuksen esitteeseen.

Jos haluat lukea lisää erilaisista webinaareista, voit tutustua tarkemmin webinaarien sisältöihin linkistä.

Webinaarit

Oma
asiointi