Ohjaamo

Ohjaamo on paikka, josta saa apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamo tarjoaa palveluja alle 30-vuotiaille.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden ensimmäinen ovi matkalla kohti omia tavoitteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi työhön, koulutukseen, arkeen ja elämään. Kuuntelemme, neuvomme ja opastamme sinut omalle polullesi.

Ohjaamon tavoitteena on, että alle 30-vuotiaat saavat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta ilman ajanvarausta. Kaikki asiat eivät toki järjesty heti, mutta Ohjaamosta saat työntekijän kaveriksi asioiden selvittämiseen. Pääpaino on tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluissa, mutta tarjolla on myös yksilöllistä ohjausta.

Asiakastyössä voidaan ottaa myös nuoren vanhemmat, kaverit ja huoltajat tiiviisti yhteistyöhön mukaan. Ohjaamossa tehdään yhteistyötä laajassa verkostossa mm. TE-palvelujen, sosiaali- ja terveyspalvelujen, etsivän nuorisotyön ja oppilaitosten kanssa.

Ohjaamo Rovaniemi

Aukioloajat: ma-pe klo 10.00-16.00, muina aikoina ajanvarauksella

Yhteystiedot: Kauppakeskus Rinteenkulma (2. krs), Koskikatu 25, 96200 Rovaniemi, p. 040 772 9236, ohjaamo(at)rovaniemi.fi

Facebook, Instagram, Twitter

Kemin Kohtaamo

Kemin Kohtaamo on Ohjaamo -brändin mukainen matalan kynnyksen palvelupiste. Tarjoamme ohjausta, neuvontaa ja tukea mm. koulutukseen, työelämään, terveyteen, ihmissuhteisiin, hyvinvointiin, vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Jos et tiedä keneltä kysyä tai mistä aloittaa, niin aloita Kemin Kohtaamosta! Siellä olet aina oikeassa paikassa.

Aukioloajat: ma-to klo 12.00-15.00

Yhteystiedot: Kemin Kohtaamo (Sauvotalon 5. krs), Valtakatu 22, 94100 Kemi. p. 040 579 6048, 040 6433192, kohtaamo(at)kemi.fi

Facebook

Lisätietoa Ohjaamoista

Oma
asiointi