Paikalliset palvelut

Näiltä sivuilta löydät Lapin TE-toimiston asiakkailleen tarjoamat maksuttomat palvelut. Valmennukset, rekrytointitapahtumat ja muut ajankohtaiset infot löytyvät myös tapahtumakalenteristamme.Valtakunnalliset ja kaikille TE-toimistoille yhteiset palvelut löytyvät valtakunnallisilta TE-palveluiden sivuilta.

Mikäli tarvitset ohjausta ja neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa katso Apua työnhakuun. Palveluohjaajat auttavat sinua työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Tutustu myös Työnhaunohjaus webinaareihimme kuten Työnhaun Startti-info- ja CV-netti kuntoon -webinaareihin.

Osaamis- ja ammattitaitokartoitus on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat erillistä, tavallista perusteellisempaa osaamisen tai ammattitaidon kartoittamista.

Maahanmuuttajien alkukartoitukseen ja kieli- ja kulttuurivalmennukseen (KIEKU) asiakkaat ohjautuvat TE-toimiston kautta.

Tarjoamme valmennuksia eri tilanteisiin, nämä löydät kohdasta Valmennukset. Valmennuksiamme ovat Non Stop – työnhakuvalmennus verkossa, työnhakuvalmennukset, kevytyrittäjyysvalmennukset, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset. Tarjolla oleviin valmennuksiin voit pääsääntöisesti ilmoittautua itse verkon kautta.

Ovi työhön -palvelussa voit itse valita palveluntuottajan, joka 6 kk:n ajan auttaa sinua työllistymisessä. Kohderyhmään kuuluminen tarkistetaan TE-toimistossa.

Jos työllistymisesi pitkittyy tai koet sen muuten vaikeaksi, katso Tukea työllistymiseen. Työhönvalmennus tai kuntouttava työtoiminta voivat toimia väylänä työelämään.

Muita TE-toimiston tarjoamia palveluita työnhakijoille ovat työkokeilu, rekrytointikokeilu, koulutuskokeilu, työvoimakoulutus ja omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella.

Olemme mukana useissa hankkeissa, joiden kautta voit myös saada palvelua. Tutustu hankkeisiin!

Aloittavalle yrittäjälle tarjolla on StarttiPlus -palvelu, jossa starttirahalla aloittava yrittäjä saa tukea ja sparrausta yritystoiminnan kehittämiseen.

Oletko työnantaja? Palvelusi löydät täältä Työnantajapalvelut. Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja. Löydät ne täältä: ELY-keskuksen tapahtumakalenteri.

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Oma
asiointi