Paikalliset palvelut

Näiltä sivuilta löydät Lapin TE-toimiston asiakkailleen tarjoamat maksuttomat palvelut. Valtakunnalliset ja kaikille TE-toimistoille yhteiset palvelut löytyvät valtakunnallisilta TE-palveluiden sivuilta.

Mikäli tarvitset ohjausta ja neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa katso Apua työnhakuun.

Tutustu Ammatinvalinta ja uraohjaukseen mikäli toivoisit ammatinvalinta- ja uraohjauspsykologin apua koulutus- ja urapohdinnoissasi.

Osaamis- ja ammattitaitokartoitus on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat erillistä, tavallista perusteellisempaa osaamisen tai ammattitaidon kartoittamista.

Tarjoamme sinulle ilmaisia valmennuksia eri teemoista eri tilanteisiin, valitse Valmennukset. Valmennuksiamme ovat työnhaun ohjauspalvelut, NonStop – työnhakuvalmennus verkossa, työnhakuvalmennus, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset.

Jos työllistymisesi pitkittyy tai koet sen muuten vaikeaksi katso Tukea työllistymiseen.

Mikäli olet kiinnostunut työttömyysetuudella tuetusta omaehtoisesta opiskelusta, tutustu Omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella.

Lapin TE-toimistossa on käynnissä kaksi työnvälityksen pilottia. Tutustu niihin tästä Työnvälityksen pilotit.

Olemme mukana useissa hankkeissa, joiden kautta voit myös saada palvelua. Tutustu hankkeisiin!

Oletko työnantaja? Palvelusi löydät täältä Työnantajapalvelut.

Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja.

ELY-keskuksen tapahtumakalenteri

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Oma
asiointi