Työnantaja

TE-palvelut tarjoaa työnantajille ja yrittäjille monipuolisia palveluita erilaisiin tilanteisiin.

Ilmoita avoin työpaikka

Työllistämispalkkio

Työllistämispalkkio on TE-toimiston myöntämä kiinteä 4000 euron kertapalkkio, jonka tavoitteena on kannustaa työnantajia solmimaan toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita palkkatukijaksojen alkaessa tai jaksojen aikana. Palkkio myönnetään de minimis tukena. Työllistämispalkkiota kokeillaan ajalla 1.1.- 30.6.2019.

Lisätietoa työllistämispalkkiosta

Kyllä löytyy! -kampanja

"Kyllä löytyy"-kampanjan tavoitteena on etsiä ratkaisuja ja auttaa löytämään osaavia työntekijöitä yritysten erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Kampanjan avulla niin ikään vahvistetaan TE-palvelujen tunnettavuutta erityisesti pk-yrityksille ja tiivistetään yritysyhteistyötä. Palvelut ovat pääsion maksuttomia ja räätälöitävissä yritysten tarpeiden mukaisesti.

Lapin TE-palvelut työnantajille ja alkaville yrittäjille

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille

Tutustu TE-palveluihin faktalehtien avulla. Faktalehtiin on koottu tärkeimmät TE-palvelut yrityksille ja työnantajille.

Palvelukartta alkaville ja toimiville yrityksille

Ota yhteyttä

Voit jättää yhteydenottopyynnön työnantajan Oma asiointi -verkkopalvelussa. Oma asiointi -verkkopalvelu kokoaa yhteen kaikki yrityksille ja työnantajille suunnatut TE-palvelut, jotka voi hoitaa verkossa. Palveluun kirjaudutaan TE-palveluiden sivuilla näkyvästä Oma asiointi -painikkeesta.

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: tyonantajapalvelut.lappi@te-toimisto.fi

Puhelinnumero työnantajien puhelinpalveluun 0295 039 502 (ma-pe klo 9.00-16.15)

Lue lisää vuorotteluvapaasta ja palkkatuesta alla olevista linkeistä.

Vuorotteluvapaa  Tarvittaessa yhteydenotot: vuorotteluvapaa.lappi@te-toimisto.fi, 0295 039 506

Palkkatuki            Tarvittaessa yhteydenotot: palkkatuki.lappi@te-toimisto.fi, 0295 039 506

Hyödyllisiä linkkejä

TE-palvelut työnantajilleTukea rekrytointiinHenkilöstön kehittäminen ja muutostilanteetVuorotteluvapaaAvoimen työpaikan ilmoittaminen TE-palveluiden järjestelmäänLinkedIn tilin luominenTwitter tilin luominenMonialakoulutus apuna rekrytointiongelmiin

Kansainvälinen rekrytointi

Eures auttaa rekrytoinnissa Euroopasta Uudet EURES-palvelutPohjoiskalotin RajaneuvontaTyölupa-asiat (EU/ETA -maiden ulkopuolella)

Seudulliset yrityspalvelut

Yritys-SuomiOma Yritys-SuomiOma Yritys-Suomi on käyttäjän profiilitietojen mukaan rakentuva verkkopalvelu yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvien tehtävien hoitamiseen.

Yritysten kehittämispalvelut

Nämä ELY-keskusten uudet palvelut tarjoavat Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä ja kustannustehokkaita palveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä.

www.yritystenkehittamispalvelut.fi

Apua kasvuun ja kansainvälistymiseen

Kiinnostaako yritystäsi kasvu ja kansainvälistyminen? Lapin ELY-keskuksen kansainvälistymispalvelut ja Team Finland verkosto tarjoavat apua.

Yrityksen kansainvälistyminenTeam Finland

Matkailudiili

Matkailudiili -toimenpideohjelma vastaa matkailualan yritysten akuutteihin rekrytointitarpeisiin, jotta yritykset saavat osaavaa työvoimaa juuri oikeaan aikaan. Ohjelman tavoitteena on myös kohottaa matkailutyön imagoa.

Lisätietoa Matkailudiilistä

Päivitetty 12.3.2019
Oma
asiointi