Valmennukset

Lapin TE-toimistolla on runsas valikoima valmennuksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivat! Valmennuksiamme ovat verkossa toteutettava NonStop – työnhakuvalmennus, työnhakuvalmennus, yrittäjyysvalmennukset sekä uravalmennukset.

Verkossa toteutettava NonStop - työnhakuvalmennus on henkilökohtaisesti räätälöitävä valmennuskokonaisuus, jossa laaditaan yksilöllinen suunnitelma valmennuksesi sisällöstä ja saat ohjausta tarpeesi mukaan. Laadit myös työnhakusuunnitelman, joka ohjaa työnhakuasi eteenpäin valmennuksen jälkeen.

Kaikille työnhakijoille avoimissa työnhakuvalmennuksissa tutustutaan TE-toimiston palveluihin ja annetaan käytännön vinkkejä ja henkilökohtaista apua oman työnhaun edistämiseen.

Yrittäjyysvalmennukset antavat valmiuksia ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen.

Muut uravalmennukset on tarkoitettu niille, jotka tarvitsevat tukea oman alan tai koulutuksen löytämiseen ja jatkosuunnitelman laatimiseen.

Myös Lapin ELY-keskus tarjoaa yrittäjille erilaisia valmennuksia ja kursseja.

ELY-keskuksen tapahtumakalenteri (ely-keskus.fi)

Lisätietoja valmennuksistamme ja ilmoittautumisohjeet saat vasemmalta löytyvistä linkeistä. Etsi joukosta omaa tarvettasi parhaiten vastaava palvelu ja ilmoittaudu mukaan!

Oma
asiointi