Webinaarit

Live-webinaarien järjestämisessä on tauko 4.3. alkaen. Ilmoitamme seuraavista alkavista webinaareista verkkosivuillamme heti aikataulujen varmistuttua.

Webinaarit ovat verkossa järjestettäviä luentoja, joissa käydään läpi työnhaun eri aihepiirejä. Osallistu vapaasti niihin webinaareihin, jotka ovat sinulle ajankohtaisia. Töihin ulkomaille, Video-CV ja -hakemus sekä Yrittäjyys -webinaareja voit seurata online tallenteina osoitteessa www.etyonhaku.fi/lappi.

Katso tästä webinaarien videotallenteita helposti haluamanasi ajankohtanaTyönhaun startti-infon videotallenneTutustu webinaarien tarkempiin sisältöihin tästä

Osallistuminen webinaariin:
Osallistuminen webinaareihin on helppoa, sillä voit osallistua niihin suoraan omalta tietokoneeltasi. Liity webinaariin klikkaamalla alla olevaa painiketta ja syöttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi (suosittelemme Chrome-selainta). Hyväksy käyttöehdot kohdasta: kyllä, suostun GDPR:n ehtoihin ja käytänteisiin. Tämän jälkeen kirjaudu sisään - painike aktivoituu ja voit klikata itsesi sisään.Liitythän webinaariin aikaisintaan 15 min ennen webinaarin aloitusajankohtaa. Liityttäessä aikaisemmin ei automaattinen ohjaus webinaariin välttämättä toimi. Mikäli et ohjaudu automaattisesti webinaariin, liity webinaariin uudelleen tältä sivulta.

Huomioithan, että osallistuminen webinaariin ei onnistu TE-toimiston asiointitiloista löytyvillä asiakaspäätteiltä.

Teknisiä ongelmia webinaariin osallistumisessa?
Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia osallistumisessa tai esim. äänten kuulumisen kanssa, saat apua webinaarin chat toiminnon kautta tai palveluohjauksen puhelunnumerosta 0400 975 663.

Webinaarit alkavat klo 9.30 tai klo 12.30. Tarkista eri webinaarien aikataulut tästä:

Webinaarien ajankohdat
Tarkempaa tietoa webinaareista löydät palveluntuottajan verkkosivulta.
Lue lisää webinaareista

Oma
asiointi