Uudenmaan TE-toimisto: Maahanmuuttajien asiakkaaksi ilmoittautuminen sekä ilman verkkopankkitunnuksia ilmoittautuminen (ohje)

Ilmoittautuminen ilman verkkopankkitunnuksia:
Huom! vain jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia
Täytä ennen TE-toimistoon tuloasi ilmoittautumislomake sähköisesti. Täytä lomake huolellisesti ja tulosta lomake mukaasi tai tallenna muistitikulle.

TE-toimiston sisääntuloaulassa verkkoneuvojamme auttavat tarvittaessa.

Maahanmuuttajien asiakkaaksi ilmoittautuminen:
Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai olet kolmannen maan kansalainen

  • Täytä ennen TE-toimistoon tuloasi ilmoittautumislomake sähköisesti. Täytä lomake huolellisesti ja tulosta lomake mukaasi tai tallenna muistitikulle.

Kun tulet TE-toimistoon ensimmäisen kerran, ota mukaasi seuraavat asiakirjat:

  • passi
  • oleskelulupa ja/tai poliisilta saatu EU-kansalaisen oleskeluoikeuden rekisteröintitodistus
  • jos mahdollista, maistraatista saatu väestörekis­teriote tai asiakirja, jolla osoitat, että sinulla on suomalainen henkilötunnus (esimerkiksi Kela-kortti)
  • Sinun tulee itse huolehtia siitä, että toimitat ajantasaiset lupatietosi TE-toimistoon, näin asiakkuutesi pysyy voimassa ja Sinulle voidaan tarjota TE-toimiston palveluita.
    • Huolehdi siitä, että oleskelulupasi ja passisi on voimassa. Hae uutta oleskelulupaa tai passia ennen edellisen voimassaolon loppumista. Toimita TE-toimistoon todistus siitä, että olet hakenut uutta oleskelulupaa tai passia.
    • Kun saat uuden oleskeluluvan, toimita kopio siitä TE-toimistoon. Jos oleskelulupasi ei ole voimassa etkä ole hakenut uutta oleskelulupaa ajoissa, työttömyysetuuden maksaminen voi katketa. (Todistukset ja luvat toimitetaan TE-toimistoon virkailijan kanssa erikseen sopimallasi tavalla)

Ilmoittautumislomake (täytä sähköisesti ja tuo lomake TE-toimistoon joko paperisena tulosteena tai muistitikulle tallennettuna)

Oma
asiointi

Uusimaa TE INFO
(materiaalia päivitetään)

VIDEO            PDF
» arabia » arabia 1/2017
» somali » somali 1/2017
» dari » dari 1/2017
» sorani » sorani 1/2017
» farsi » farsi 1/2017
» english » english 1/2017
» viro » viro 3/2017
» venäjä » venäjä 1_2017
» suomi » suomi 1_2017

 

OHJE työnhakijaksi ilmoittautumisesta

VIDEO
» somali
» arabia
» viro
» suomi