Mätsäyspalvelu korkeakoulutetuille

Palvelu on vetänyt niin hyvin, että uusia asiakkaita ei valitettavasti mahdu enää mukaan. Palvelun kautta on tähän mennessä työllistynyt jo yli 60 henkilöä! Palvelu päättyy kokonaisuudessaan 31.5.2018. Kiitos kaikille osallistuneille!

Uudenmaan TE-toimisto on hankkinut uudenlaisen Mätsäyspalvelun* korkeakoulutetuille työnhakijoille. Palvelun tarkoituksena on tuoda lisää vaihtoehtoja työllistymiseen.

Palvelua tuottavat Saranen Consulting Oy ja Valmennuskeskus Public.

Kohderyhmä: Palvelu on suunnattu kuusi kuukautta tai pidempään työttömänä olleille korkeakoulutetuille työnhakijoille Uudellamaalla.

Kesto: Palvelu alkaa ilmoittautumisesta ja päättyy työllistymiseen tai viimeistään 31.5.2018. Osallistumisen voi myös katkaista itse ilman työttömyysetuuden menettämisen uhkaa, koska kyse on vapaaehtoisesta palvelusta.

Miten pääset mukaan: Palveluun ei valitettavasti enää mahdu mukaan uusia asiakkaita.

Miten palvelu toimii: Uudenmaan Mätsäyspalvelua korkeakoulutetuille tuottavat yritykset etsivät työpaikkoja yrityskontaktiensa kautta. Tavoitteena on löytää erityisesti niin sanottuja piilotyöpaikkoja, eli paikkoja ja tehtäviä, joita ei ole laitettu julkisesti hakuun. Saatuaan tiedon paikasta palveluntuottajat etsivät sopia työnhakijoita palveluun ilmoittautuneiden joukosta ja yrittävät synnyttää "mätsejä", eli löytää mahdollisimman lähelle yhteensopivia työntekijöitä ja työpaikkoja.

* Mätsäys tai matching tarkoittaa avoimen työpaikan ominaisuuksien ja työnhakijan työnhakuprofiiliinsa merkitsemän osaamisen vertailua. Tavoitteena on löytää mahdollisimman lähelle yhteensopivia työntekijöitä ja työpaikkoja.

Tarkempia tietoja palvelusta saa suoraan palveluntuottajilta:

Saranen Consulting Oy Valmennuskeskus Public
Tiina Kivikanto
tiina.kivikanto@saranen.fi
Puh 0503206292

public@valmennuskeskus.fi
Puh 020 7280 345

 

Valmennuskeskus Publicin video palvelusta:

 

Saranen Consultingin video palvelusta:

 

Hankinta on osa Työ- ja elinkeinoministeriön Kasvuyritysten työllisyysohjelmaa. Sen tavoitteena on saada yritykset tunnistamaan työttömänä olevat korkeasti koulutetut työnhakijat uutena vahvana kilpailukykytekijänä. Ohjelmalla kootaan keskeisimmät kasvuyrityksiä ja työttömiä osaajia yhdistävät palvelut ja toimintamallit.

Oma
asiointi

Uudenmaan TE-toimiston info maahanmuuttajille (pdf)
(materiaalia päivitetään)

» arabia 1/2018
» somali 1/2018
» dari 1/2018
» sorani 1/2018
» farsi 1/2018
» english 1/2018
» viro 3/2017
» venäjä 1/2017
» suomi 1/2018

 

Ohje työnhakijaksi ilmoittautumisesta (video)

» somali
» arabia
» viro
» suomi

 

International House Helsinki