Mätsäyspalvelu korkeakoulutetuille

 

Uudenmaan TE-toimisto on hankkinut uudenlaisen Mätsäyspalvelun* korkeakoulutetuille työnhakijoille. Palvelun tarkoituksena on tuoda lisää vaihtoehtoja työllistymiseen.

Palvelua tuottavat Saranen Consulting Oy ja Valmennuskeskus Public.

Kohderyhmä: Palvelu on suunnattu kuusi kuukautta tai pidempään työttömänä olleille korkeakoulutetuille työnhakijoille Uudellamaalla.

Kesto: Palvelu alkaa ilmoittautumisesta ja päättyy työllistymiseen tai viimeistään 31.5.2018. Osallistumisen voi myös katkaista itse ilman työttömyysetuuden menettämisen uhkaa, koska kyse on vapaaehtoisesta palvelusta.

Miten pääset mukaan: Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta, täytä kysytyt tiedot ja jää odottamaan mahdollista yhteydenottoa palveluntuottajalta. Valitettavasti emme voi taata yhteydenottoja kaikille ilmoittautuneille, vaan se riippuu löydetyistä työpaikoista ja mätsäyksen tuloksista.

Miten palvelu toimii: Uudenmaan Mätsäyspalvelua korkeakoulutetuille tuottavat yritykset etsivät työpaikkoja yrityskontaktiensa kautta. Tavoitteena on löytää erityisesti niin sanottuja piilotyöpaikkoja, eli paikkoja ja tehtäviä, joita ei ole laitettu julkisesti hakuun. Saatuaan tiedon paikasta palveluntuottajat etsivät sopia työnhakijoita palveluun ilmoittautuneiden joukosta ja yrittävät synnyttää "mätsejä", eli löytää mahdollisimman lähelle yhteensopivia työntekijöitä ja työpaikkoja.

* Mätsäys tai matching tarkoittaa avoimen työpaikan ominaisuuksien ja työnhakijan työnhakuprofiiliinsa merkitsemän osaamisen vertailua. Tavoitteena on löytää mahdollisimman lähelle yhteensopivia työntekijöitä ja työpaikkoja.

Ilmoittaudu mukaan palveluun tästä:

Saranen Consulting Oy     Valmennuskeskus Public
Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen

 

Tarkempia tietoja palvelusta saa suoraan palveluntuottajilta:

Saranen Consulting Oy Valmennuskeskus Public
Tiina Kivikanto
tiina.kivikanto@saranen.fi
Puh 0503206292

public@valmennuskeskus.fi
Puh 020 7280 345

 

Valmennuskeskus Publicin video palvelusta:

 

Saranen Consultingin video palvelusta:

 

Hankinta on osa Työ- ja elinkeinoministeriön Kasvuyritysten työllisyysohjelmaa. Sen tavoitteena on saada yritykset tunnistamaan työttömänä olevat korkeasti koulutetut työnhakijat uutena vahvana kilpailukykytekijänä. Ohjelmalla kootaan keskeisimmät kasvuyrityksiä ja työttömiä osaajia yhdistävät palvelut ja toimintamallit.

Oma
asiointi

Uusimaa TE INFO
(materiaalia päivitetään)

VIDEO            PDF
» arabia » arabia 1/2017
» somali » somali 1/2017
» dari » dari 1/2017
» sorani » sorani 1/2017
» farsi » farsi 1/2017
» english » english 1/2017
» viro » viro 3/2017
» venäjä » venäjä 1_2017
» suomi » suomi 1_2017

 

OHJE työnhakijaksi ilmoittautumisesta

VIDEO
» somali
» arabia
» viro
» suomi