Back to Business -pilottihanke

Kokeiluhankkeen tavoitteena on vahvistaa ja tiivistää yhteistyötä julkisessa ja yksityisessä työnvälityksessä asiakkaan parhaaksi. Pilotin toteuttavat yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan ELY-keskus ja kuusi kilpailutuksella valittua palveluntuottajaa.

Kohderyhmä

Pilotin kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Pirkanmaan TE-toimiston yli 50-vuotiaat, 3-12 kuukautta työttömänä olleet korkeasti koulutetut asiakkaat.

Tämän lisäksi ne alemman korkea-asteen tutkinnon suorittaneet asiakkaat, jotka ovat toimineet johtotason, erityisasiantuntijan tai asiantuntijan tehtävissä.

Harkinnan mukaan voidaan palveluun ohjata myös nuorempia, yli 30-vuotiaita korkeasti koulutettuja, joilla takana 3-12 kuukautta työttömyyttä.

Palvelun kesto
Palvelun kesto on 4 kuukautta, jonka aikana asiakas ei voi osallistua muihin TE-palveluihin (esim. työ-ja koulutuskokeilut, valmennuspalvelut, työvoimakoulutus, omaehtoinen koulutus työttömyysetuudella, palkkatuki). Asiakas voi kuitenkin asioida TE-toimistossa ja hyödyntää mm. verkkopalveluita. 

Kiinnostuitko?
Jos haluat mukaan palveluun, ilmoittaudu infotilaisuuksiin tapahtumakalenterin kautta.

Tapahtumakalenteri
Infon materiaali, TE-toimisto (pdf)

Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön sähköpostilla: kirjaamo.pirkanmaa(at)te-toimisto.fi
Kirjoita aiheeksi: Back to Business.

Palvelusta kiinnostunut asiakas saa TE-toimistosta palvelusetelin, jonka hän voi määräajassa osoittaa valitsemalleen palveluntuottajalle. Asiakas valitsee palveluntuottajan itse.

 

 

Palveluntuottajat: