Määräaikaishaastattelut ja infotilaisuudet

TE-toimisto pitää entistä tiiviimmin yhteyttä työnhakijoihin. Työnhakijat haastatellaan työllistymissuunnitelman tarkistamiseksi aina kolmen kuukauden yhdenjaksoisen työttömyyden jälkeen.

Määräaikaishaastattelut

Määräaikaishaastattelujen tarkoitus on palvella työnhakijaa. Haastattelun yhteydessä laadittavassa työllistymissuunnitelmassa sovitaan tarkemmin työnhausta ja työllistymistä edistävistä palveluista. Sen tavoitteena on, että työnhakija pääsee takaisin kiinni työelämään ja että avoimet työpaikat täyttyvät mahdollisimman nopeasti. Pirkanmaan TE-toimiston asiantuntija haastattelee asiakkaan palvelutarpeen mukaan puhelimitse, käyntiasioinnin yhteydessä sekä etäyhteyksin (Skype).

Infotilaisuudet

Järjestämme asiakkaille infotilaisuuksia, joissa Spring Housen työnhaun ohjaajat esittelevät TE-palveluita. Tilaisuuksien avulla asiakkaamme saavat tukea työllistymissuunnitelman laatimiseksi. Infotilaisuudessa on aina paikalla myös TE-toimiston asiantuntija.

Infotilaisuus tukee työttömän työnhakijan määräaikaishaastattelun toteuttamista ja niihin kutsutaan henkilökohtaisilla kutsuilla. Tarkista infotilaisuuden osoite saamastasi kutsusta.

Oma
asiointi