Lupakorttikoulutus

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää pirkanmaalaisille työttömille työnhakijoille tarkoitettua lupakorttikoulutusta työvoimakoulutuksena. Koulutukseen voidaan valita henkilö, joka on työllistymässä uuteen työsuhteeseen tai työkokeilussa työtehtävät edellyttävät lupakoulutuksen. Koulutushakemuksen liitteeksi tulee toimittaa sivun oikeasta reunasta löytyvä työnantajan todistus työsuhteesta tai työkokeilusta.

Tarkista ensin haussa olevien työvoimakoulutusten hakukoneesta, onko lupakorttikoulutukset haussa Pirkanmaan alueella ja hakeudu tarvittaessa. Mikäli sinulla on työnantaja tiedossa, joka palkkaisi sinut suoritettuasi lupakortin, lähetä yhteydenottopyyntö Oma asiointi –palvelussa hyvissä ajoin ennen työsuhteen alkamista. TE-toimisto on sinuun yhteydessä tilanteesi arvioimiseksi puhelimitse.

Osa koulutuksen kustannuksista jää opiskelijan maksettavaksi. Opiskelija maksaa käyttöönsä ja omaisuudekseen jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin tai muun vastaavan luvan hankinnasta/lunastamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi opiskelijan kustannettavaksi kuuluvat luvan saantiin/lunastamiseen liittyvien valokuvien ja lääkäritodistusten tms. hankinnasta aiheutuvat kustannukset.

Oma asiointi –palvelu

Haussa oleva työvoimakoulutus

Päivitetty 8.1.2019