Lupakorttikoulutus

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää työvoimakoulutuksena lupakorttikoulutusta. Koulutus on tarkoitettu pirkanmaalaisille työttömille työnhakijoille ja koulutukseen voidaan valita henkilö, joka on työllistymässä uuteen työsuhteeseen tai työkokeilussa työtehtävät edellyttävät lupakoulutuksen. TE-toimistoon täytyy toimittaa koulutushakemuksen liitteeksi työnantajan todistus työsuhteesta/työkokeilusta. Lomake löytyy sivun oikeasta reunasta.

Koulutukseen voit hakeutua: TE-palvelut.fi -> haussa oleva työvoimakoulutus -> (sanahakuun) 678002

Koulutuksia toteutetaan Pirkanmaan alueella. Koulutusta ei järjestetä ollenkaan heinäkuussa.

Osa kustannuksista jää opiskelijan maksettavaksi. Opiskelija maksaa käyttöönsä ja omaisuudekseen jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin tai lisenssin tai muun vastaavan luvan hankinnasta/lunastamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi opiskelijan kustannettavaksi kuuluvat luvan saantiin/lunastamiseen liittyvien valokuvien ja lääkäritodistusten tms. hankinnasta aiheutuvat kustannukset.

Mikäli sinulla on työnantaja tiedossa, joka palkkaisi sinut suoritettuasi lupakortin, lähetä yhteydenottopyyntö Oma asiointi –palvelussa hyvissä ajoin ENNEN työsuhteen alkamista. TE-toimistosta otetaan sinuun yhteyttä ja arvioidaan tilanteesi.

Oma asiointi –palvelu

Päivitetty 21.2.2018