Lupakorttikoulutus

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää pirkanmaalaisille työttömille työnhakijoille tarkoitettua lupakorttikoulutusta työvoimakoulutuksena. Koulutukseen voidaan valita henkilö, joka on työllistymässä uuteen työsuhteeseen tai jos työkokeilussa suoritettavat työtehtävät edellyttävät lupakoulutusta. Koulutushakemuksen liitteeksi tulee toimittaa sivun oikeasta reunasta löytyvä työnantajan todistus työsuhteesta tai työkokeilusta.

Lupakorttikoulutukseen hakeutuminen

Tarkista ensin haussa olevien työvoimakoulutusten hakukoneesta, onko lupakorttikoulutukset haussa Pirkanmaan alueella ja hakeudu tarvittaessa. 

Kun sinulla on tiedossa työnantaja, joka palkkaisi sinut lupakortin suoritettuasi, lähetä yhteydenottopyyntö Oma asiointi –palvelussa hyvissä ajoin ennen työsuhteen alkamista. TE-toimisto on sinuun yhteydessä ja arvioi tilanteesi puhelimitse.

Koulutuksen kustannuksista osa jää opiskelijan maksettavaksi. Opiskelija maksaa käyttöönsä henkilökohtaiseksi omaisuudekseen jäävän viranomaisen myöntämän kortin, passin, lisenssin tai muun vastaavan luvan hankinnasta ja lunastamisesta aiheutuvat kustannukset. Lisäksi opiskelija kustantaa luvan saantiin ja lunastamiseen liittyvistä valokuvista, lääkärintodistuksista ym. hankinnoista aiheutuvat kulut.

Lisätietoja

Oma asiointi –palveluHaussa oleva työvoimakoulutus

Päivitetty 2.7.2019