Matkalla työhön -avointen ovien Tampere

Matkalla työhön –tapahtuma tukee työnhakua, uraverkostoitumista ja osaamisen kehittymistä. Osallistu matkalle 14.9.2017 klo 9:00-18:00 välisenä aikana. Tapahtumapaikkana toimii Tampere!

Tapahtumapäivän aikana työnantajat, kouluttajat, työllisyyttä tukevien palveluiden tuottajat ja yhdistykset avaavat toimitilansa kertoakseen työllistämisen mahdollisuuksista, koulutuksista, toiminnasta ja työnhaun palveluista. Voit vierailla useissa tilaisuuksissa tapahtumapäivän aikana oman tarpeesi mukaan. Saat siis kattavasti tarvitsemaasi tietoa, uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tapahtumapäivänä voit työllistyä, kehittää työnhakuasi tai osaamistasi, verkostoitua ja avata vaikka oven uudelle uralle.

Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupunki tukevat matkaasi työhön! Tapahtumapäivän ohjelma tarkentuu jatkuvasti, joten seuraa ilmoittautuneiden listaa. Lisätietoja tapahtumapäivän tilaisuuksista julkaistaan Facebookin tapahtumailmoituksessa.
 

Mitä, missä, milloin ja kenelle?

  • Matkalla työhön -avointen ovien Tampere tapahtuma järjestetään 14.9.2017 klo 9:00-18:00 välisenä aikana
  • Suunnattu kaikille työtä, koulutusta ja palveluita hakeville työnhakijoille
  • Tilaisuuksia järjestää työnantajat, koulutusorganisaatiot ja työllisyyspalveluita ja työnhaun tukea tarjoavat toimijat
  • Tapahtuma on kaikille maksuton
  • Ota startti syksyn työnhakuun!


Tapahtumapäivässä mukana

 

Työnantaja, oppilaitos, palvelutuottaja, yhdistys, hanke tai vapaaehtoistyön tarjoaja

Oletko kiinnostunut järjestämään tilaisuuden osana Matkalla työhön -tapahtumapäivää?

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi 17.8.2017 mennessä osoitteeseen tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi. Lähetämme sinulle kutsun joka sisältää lisätietoa ja ilmoittautumislinkin.

Huomioithan, että kaupalliset, poliittiset tai aatteelliset tavoitteet eivät ole Matkalla työhön -tapahtuman keskiössä. Järjestäjät pidättävät oikeuden päättää, mitkä avointen ovien tilaisuudet tulevat osaksi tapahtuman mainosmateriaaliksi koottavaa ohjelmaa.