Kuvassa tietokoneen näppäimistö, jonka päällä kompassi.Matkalla työhön 2020

Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa TE-palveluiden asiakkaille erilaisia tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetykset toteutetaan yhteistyössä pirkanmaalaisten työllisyyshankkeiden, työnantajien ja kouluttajien kanssa.

Verkkotapahtuman eri teemoja käsittelevien osien kautta voit kehittää työnhakuasi, verkostoitua tai avata oven uudelle uralle. Matkalla työhön on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen.

 • Matkalla työhön - paikalliset hankkeet 
  Verkkotapahtuman ensimmäisessä osassa 17.9. tutustuttiin pirkanmaalaisten työllisyyshankkeiden ja yhdistysten tarjoamiin paikallispalveluihin ja toimintaan, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoihin sekä valmennuspalveluihin.
   
 • Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta 15.10. 
  Verkkotapahtuman toisessa osassa torstaina 15.10. keskitymme työpaikkoihin ja työnhakuun. Verkkolähetysten aikataulut tapahtumapäivänä ovat klo 10-11, 11-12, 12.30-13.30 ja 14-15. Työnantajien on mahdollista ilmoittautua mukaan verkkolähetyksiin 8.10. asti. 
 • Matkalla työhön - ovi ammattiin, torstaina 12.11. klo 10-15
  Verkkotapahtuman kolmas ja viimeinen osa esittelee paikallista koulutusta ja kouluttautumista torstaina 12.11. Verkkolähetysten aikataulut tapahtumapäivänä ovat klo 10-11, 11-12, 12.30-13.30 ja 14-15. Ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtuman järjestysajankohtaa. 

Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta 15.10.

Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta esittelee sinulle pirkanmaalaisten työnantajien työpaikkoja ja toimintaa torstaina 15.10. klo 10-15 välisenä aikana toteutettavien verkkolähetysten kautta. Verkkolähetyksiin osallistumalla kuulet tarkemmin avoinna olevista tehtävistä, yritysten toiminnasta ja rekrytointitarpeesta suoraan yritysten edustajilta. Ota startti syksyn työnhakuun ja ilmoittaudu mukaan verkkolähetyksiin. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen.

Työnantajat voivat ilmoittautua mukaan verkkotapahtuman lähetyksiin 8.10. asti ja kaikkien osallistuvien työnantajien tiedot 9.10. mennessä.

Lähetysaikataulu ja osallistuminen

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin lähetysaikataulussa annettujen linkkien kautta. Voit osallistua verkkolähetyksiin useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Lähetyksen aikana voit keskustella ja esittää kysymyksiäsi chatin kautta. Tapahtuman verkkolähetyksiin osallistuvien työnantajien tiedot julkaistaan 9.10. mennessä.

 • Verkkolähetys klo 10-11
  Lähetykseen osallistuvien työnantajien tietoja julkaistaan 9.10. asti.

Lähetykseen ilmoittautuminen

 • Verkkolähetys klo 11-12
  Lähetykseen osallistuvien työnantajien tietoja julkaistaan 9.10. asti.

Lähetykseen ilmoittautuminen

 • Verkkolähetys klo 12.30-13.30
  Lähetykseen osallistuvien työnantajien tietoja julkaistaan 9.10. asti. Lähetyksessä kuullaan Mesimarja -kotihoidon kumppanin työpaikoista.

Lähetykseen ilmoittautuminen

 • Verkkolähetys klo 14-15

  Lähetykseen osallistuvien työnantajien tietoja julkaistaan 9.10. asti.

Lähetykseen ilmoittautuminen

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta -verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisista työpaikoista ja työnantajista kiinnostuneille.

Tapahtumatietoa työnantajille, kouluttajille ja hankkeille

Verkkotapahtumaan osallistumisesta kiinnostuneiden työnantajien ja kouluttajien ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivuston kautta. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen tiedot mahdollisimman hyvin. Saatamme esittää pyynnön täydentää ilmoittautumislomakkeen kysymyskohtaisia tietoja.

Verkkotapahtuma toteutetaan ilmoitettuna tapahtumapäivänä yhteensä neljänä erillisenä verkkolähetyksenä. Lähetyksiin osallistutaan etäyhteydellä, käytössämme olevan webinaarijärjestelmän co-host-toiminnon kautta. Lähetyksen puheenvuoron aikana voit esitellä avoimia työpaikkojanne tai koulutuksianne ja kertoa monipuolisesti toiminnastanne. Verkkotapahtuma on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden työnhakija-asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen. 

 • Työnantajien ilmoittautuminen torstaina 15.10. järjestettävän Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta -lähetyksiin on avoinna 8.10. asti

Työnantajien ilmoittautuminen 15.10. järjestettäviin lähetyksiin

 • Kouluttajien ja oppilaitosten ilmoittautuminen torstaina 12.11. järjestettävän Matkalla työhön - ovi ammattiin -verkkolähetyksiin avataan viikolla 43.

Tapahtuman yksittäiseen verkkolähetykseen voi osallistua enintään kolme työnantajaa ilmoittautumisen yhteydessä tehdyn valinnan mukaan. Verkkotapahtuman lähetyksiin voi osallistua yhteensä 12 työnantajaa. Lähetysten aikaisten työnantajapuheenvuorojen kesto on noin 15 minuuttia per osallistuja. Lähetyksen puheenvuoron aikana on mahdollista voi käyttää esitysmateriaalia. Lähetyksen seuraajia voi kutsua osallistumaan esimerkiksi myöhempänä ajankohtana toteutettaviin etähaastatteluihin tai muuhun toimintaan. Verkkolähetysten juontaja-fasilitaattorina toimii palveluntuottajamme Spring House, joka toimittaa kaikille lähetyksiin osallistuville co-hosteille tarkemman osallistumisohjeistuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.

Huomaathan, että varaamme oikeuden päättää verkkotapahtumaan osallistuvat toimijat. Säilytämme tietoja vain niin kauan, kun tehtävän kannalta on tarpeen. Käsittelemme tietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti.

Oma
asiointi