Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa 11.-12.9.2019.

Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa

Starttaa syksysi Matkalla työhön – avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumalla! Osallistumalla tuet omaa työnhakua, uraverkostoitumista ja osaamisen kehittymistä. Koko Pirkanmaan alueen kattavat tapahtumapäivät järjestetään 11.–12.9.2019. Tapahtumapäivien tilaisuuksien kuvaukset ja aikataulut löydät oheiselta kartalta ilmoittautumisten edetessä.

  • Kaksipäiväisen tapahtuman eri tilaisuudet järjestetään 11.–12.9.2019 mukaan ilmoittautuneiden toimijoiden omissa toimitiloissa.
  • Tilaisuuksia järjestetään molempina päivinä pääsääntöisesti klo 9-18 välisenä aikana.
  • Maksuton tapahtumakokonaisuus on suunnattu kaikille työtä, koulutusta tai työllisyyspalveluita tarvitseville.

Tilaisuuksia monipuolisesti

Tilaisuuksissa eri alojen työnantajat, kouluttajat, työllisyyttä tukevien palveluiden tuottajat ja yhdistykset avaavat omia toimitilojaan ja kertovat toiminnastaan. Löydät niistä työpaikkoja, koulutusta ja palveluita työnhaun tueksi.

Osallistumalla voit työllistyä, kehittää työnhakuasi tai osaamistasi, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle. Tutustu sinua kiinnostaviin tilaisuuksiin alta löytyvän kartan kautta. Kartalta löydät tilaisuuksien sisällöt ja aikataulut.

Tapahtumassa mukana

Tapahtumapäivien eri tilaisuudet löydät oheiselta karttapohjalta toimijoiden ilmoittautumisten edetessä. Karttapohjan käytettävyys paranee, jos avaat sen omaan ikkunaansa. Tilaisuuksia lisätään kartalle ilmoittautumisten edetessä.

Ilmoittautuminen tilaisuuden järjestäjäksi

Suunnittele tilaisuus kohderyhmäänne houkuttelevaksi ja palvelevaksi kokonaisuudeksi ja ilmoittaudu mukaan 30.8.2019 mennessä. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja voit itse päättää, järjestätkö tilaisuuden 11.9. vai 12.9. - vai molempina päivinä.

Ilmoittautuminen tilaisuuden järjestäjäksi

Suosituskesto tilaisuudelle on noin 2-4 tuntia sijoittuen klo 9-18 väliselle ajalle. Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa tapahtumasta alueen asiakkaita ja markkinoi tapahtumaa monikanavaisesti - saat tukea tilaisuutesi onnistumiseksi. 

Tilaisuudet järjestetään avointen ovien periaatteen mukaisesti omissa toimitiloissa. Omaan tilaisuuteen voi sisällyttää esimerkiksi pikahaastatteluita, tutustumisen toimitiloihin, avointen työtehtävien ja toiminnan esittelyt tai työyhteisön terveiset. Kävijöiden kohtaaminen omissa toimitiloissa antaa enemmän tietoa toiminnasta ja voi mahdollistaa esimerkiksi nopeamman työllistämisen.  

Lisätietoa tapahtumasta saat osoitteesta tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaan järjestävät yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

Tapahtuman markkinointimateriaalit

Linkin sisältö avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tallentaa kuvan käyttöösi. Kaikki kuvat ovat png-formaatissa. 

Mainoskuva 1200 x 628 px (Linkkijulkaisu Facebook, Twitter ja LinkedIn)

Mainoskuva 1080 x 1080 px (Instagram)

Juliste A4 (210 x 297 mm)

Juliste A3 (297 x 420 mm)

 

Oma
asiointi