RecruIT Tampere - ICT-alan rekrytointitilaisuuksia

RecruIT Tampere saattaa yhteen ICT-alan yrityksiä ja osaajia jo 12. kerran! Tänä vuonna yritykset avaavat toimitilansa osaajien kohtaamiseen 10.-11.4.2019 järjestettävien rekrytointipäivien aikana.

Tilaisuudet järjestetään avointen ovien mallin mukaisesti yritysten omissa toimitiloissa ja niiden kestot vaihtelevat. Tilaisuudet antavat mahdollisuuden nopeampaan työllistämiseen ja työsuhteen solmimiseen, sillä RecruIT Tampereen rekrytointitilaisuudet liikuttavat aktiivisia, motivoituneita ja aidosti kohdeyrityksistä kiinnostuneita osaajia!
 

Valitse, liiku, vieraile ja verkostoidu!

Rekrytointitilaisuuksissa voit kuvauksesta riippuen osallistua pikaiseen työhaastatteluun, tutustua toimitiloihin ja työyhteisöön sekä saada lisätietoa avoimista työtehtävistä ja uramahdollisuuksista. Rekrytointipäivien eri tilaisuudet kuvauksineen ja aikatauluineen löydät tapahtuman karttapohjalta.

Klikkaamalla kartan suuremmaksi löydät kaikki RecruIT -tilaisuuksia järjestävät yritykset. Puhelimella karttaa selatessasi saat yrityslistan auki klikkaamalla alalaidan painiketta. Tietokoneella listan saa auki kartan vasemman yläkulman painikkeesta.

Tilaisuudet sijaitsevat eri osoitteissa ja niiden kestot ja aikataulut vaihtelevat. Löydät listan rekrytointitilaisuuksista myös tapahtumakalenterista.


Tapahtuma sosiaalisessa mediassa

Rekrytointipäivistä löydät julkaisuja merkinnällä #RecruITre.
 

RecruIT Tampere -markkinointimateriaalit työnantajien käyttöön

RecruIT Tampere -videobanneri (mp4)

RecruIT Tampere -somekuva 1200x628px

RecruIT Tampere -somekuva 1080x1080px

RecruIT Tampere -juliste A3 (pdf-tulostus)

Lisätietoja rekrytointipäivistä voit tarvittaessa kysyä sähköpostiosoitteella tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Oma
asiointi