Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Rekrytointitapahtumat ovat työtä hakeville osaajille erinomaisia verkostoimitumistilaisuuksia, joiden aikana voi kartoittaa työllistymismahdollisuuksiaan tutustumalla oman alueensa yrityksiin kasvotusten.
 

Rekrytointitilaisuus yhdistää työnantajan osaajaan

Rekrytointitilaisuuteen osallistuminen antaa työnantajalle mahdollisuuden avointen työpaikkojen ja organisaation toiminnan esittelyyn osaajalle kasvotusten. Pirkanmaan TE-toimisto järjestää vakiintuneiden suurtapahtumien lisäksi avointen ovien-tilaisuuksia ja rekrytointi-infoja työnantajayhteistyönä läpi vuoden. 

Avointen ovien päivänä työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun ja nopeuttaa siten työsuhteen solmimista. Yrityksen omissa toimitiloissa voi osallistaa paikalle saapuneet osaajat pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja mahdollisesti tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi-info vastaa työnantajan rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Infoja on mahdollista järjestää Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa sovittujen ajankohtien puitteissa, mutta se on mahdollista järjestää myös virtuaalisena työnantajan omista tiloista käsin. Virtuaali-infon webinaari-välineenä voit käyttää esimerkiksi Facebook Liveä, Youtubea tai Periscopea. Työnhakija seuraa virtuaali-infoa omalta kotikoneelta käsin ja siten sen näkyvyys on aivan omaa luokkaansa. Virtuaaliset infotilaisuudet tavoittavat laajan osallistujakunnan ympäri Pirkanmaata ja chat-ympäristö mahdollistaa lähetyksen aikaisen vuorovaikutuksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa, asiakastyön yhteydessä sekä erilaisten yhteydenottojen yhteydessä.
 

Vakiintuneita rekrytointitapahtumiamme

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteria ja tätä sivua pysyt ajan tasalla rekrytointitapahtumien ajankohdista ja ilmoittautumisajoista.


Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteria ja lukemalla sähköisiä palvelutiedotteita saat ajantasaisinta tietoa tulevista rekrytointitapahtumista, teematapahtumapäivistä, infotilaisuuksista ja erilaisista työvoimakoulutuksista. Ajakohtaisista aiheista tiedotetaan myös sosiaalisen median kanavissamme.

Seuraa tapahtumakalenteria ja osallistu Pirkanmaan tapahtumiin!

Tapahtumakalenteriin

Sähköiset palvelutiedotteet


Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Tapahtumia koskevat yhteydenotot pyydetään osoitteeseen tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Päivitetty 21.10.2019
Oma
asiointi