Rekrytointitapahtumat ja teema-tapahtumapäivät

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää ympäri vuoden erilaisia rekrytointitapahtumia, teematapahtumapäiviä ja infotilaisuuksia. Rekrytointitapahtumat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua, kartoittaa omia mahdollisuuksia sekä tutustua alueella toimiviin yrityksiin ja toimijoihin kasvotusten. Pyrimme huomioimaan kaikissa tapahtumissamme ajankohtaiset teemat, asiakkaidemme tarpeet sekä toiveet. Esimerkiksi teematapahtumapäiviä järjestetään aina tunnistettuihin tarpeisiin, kuten yrittäjyyteen liittyvät teematapahtumapäivät ja CV- ja profiilikuvaustapahtumat. Tällä hetkellä järjestetään runsaasti tilaisuuksia myös verkonvälityksellä, joten osallistuminen tapahtumiin onnistuu yhä useammin omalta kotikoneelta käsin.
 

Rekrytointitilaisuudet työnantajalle

Omassa rekrytointitilaisuudessa voitte esitellä valitsemallanne tavalla avoimia työpaikkoja ja organisaationne toimintaa suoraan työnhakijoille.

Avointen ovien – päivä järjestetään työnantajan tiloissa. Sen tarkoituksena on vastata työnantajan rekrytointihaasteisiin esittelemällä työnhakijoille työtehtäviä, työvälineitä, palkkausta ja yrityksen toimitiloja. Työnantajalla on mahdollisuus suorahaastatella osallistujia päivän aikana. Parhaimmillaan päivän järjestäminen vastaa rekrytointitarpeeseen välittömästi, perinteisestä rekrytointitapahtumasta poiketen.

Rekrytointi-infon tarkoituksena on vastata työnantajan rekrytointihaasteisiin esittelemällä työnhakijoille yrityksen avoinna olevien työpaikkojen työnkuvaa, palkkausta ja vastata samalla myös muihin yritykseen työllistymiseen liittyviin kysymyksiin. Info järjestetään Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa kummallekin järjestäjätaholle sopivana ajankohtana. Tapahtuma on mahdollista järjestää myös esimerkiksi Webinaari – lähetyksenä työnantajan omista tiloista käsin (Periscope, Facebook live). Tällöin työnhakija seuraa rekrytointi-infoa omalta kotikoneelta käsin eikä luonnollisesti myöskään työnantajan edustaja ole fyysisesti TE-toimiston tiloissa.

TE-toimisto markkinoi tilaisuuksia työnhakijoille säännöllisesti lähetettävässä uutiskirjeessä, tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa sekä eri yhteydenotoissa.
 

Tapahtumia työnhakijoille ja työnantajille 2017


Tapahtumakalenteri ja uutiskirje

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteria sekä uutiskirjettä tapahtumista, palveluista ja koulutuksista saat ajantasaisimman tiedon tulevista rekrytointitapahtumista, teematapahtumapäivistä, infotilaisuuksista ja erilaisista työvoimakoulutuksista. Tiedotamme ajankohtaisista aiheista myös sosiaalisen median kanaviemme kautta.

Seuraa tapahtumakalenteria ja tule mukaan tapahtumiimme Pirkanmaalla!

Tapahtumakalenteriin

Uutiskirjeisiin


Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Tapahtumakysymyksissäsi ole yhteydessä osoitteeseen tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Päivitetty 11.10.2017
Oma
asiointi