Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Rekrytointitapahtumat ovat työtä hakeville osaajille erinomaisia verkostoimitumistilaisuuksia, joiden aikana voi kartoittaa työllistymismahdollisuuksiaan tutustumalla oman alueensa yrityksiin.

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi Pirkanmaan TE-palvelut pitäytyvät järjestämästä yleisötilaisuuksia toistaiseksi.

Tilaisuudet yhdistävät osaajaan

Rekrytointitilaisuus antaa työnantajalle mahdollisuuden avointen työpaikkojen ja organisaation toiminnan esittelyyn suoraan osaajalle. Vakiintuneiden massatapahtumien lisäksi järjestämme myös avointen ovien mallin mukaisia rekrytointi- ja infotilaisuuksia ja verkkotilaisuuksia yhteistyössä työnantajien, kouluttajien ja muiden toimijoiden kanssa läpi vuoden. 

Avointen ovien mallin mukaisissa tilaisuuksissa työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun ja nopeuttaa siten työsuhteen solmimista. Yrityksen omissa toimitiloissa voi osallistaa paikalle saapuneet osaajat pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja mahdollisesti tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi-info vastaa rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Koulutusinfoissa kerrotaan lisätietoja haussa olevasta koulutuksesta. Infotilaisuus on mahdollista järjestää Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa yhdessä sovittuna ajankohtana tai verkkototeutuksena osana säännöllisesti toteutettavia työnhaun verkkoluentoja. Infotilaisuus on mahdollista järjestää myös virtuaalitoteutuksena työnantajan tai kouluttajan oman sosiaalisen median kanavan kautta, omista toimitiloista käsin. Oman sosiaalisen median kanavista suosituimmat toteutustavat ovat olleet YouTube Live ja Facebook Live.

Verkon kautta toteutettavien tilaisuuksien näkyvyys on omaa luokkaansa, sillä työnhakijan seuratessa infota omalta kotikoneelta tai mobiilisti on osallistuminen mahdollista paikasta riippumatta. Verkon kautta järjestettävät tilaisuudet tavoittavat laajan osallistujakunnan ympäri Pirkanmaata ja toteutuksen chat-ympäristö mahdollistaa lähetyksen aikaisen vuorovaikutuksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa, asiakastyön yhteydessä sekä erilaisten yhteydenottojen yhteydessä.

Vakiintuneita tapahtumiamme

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston kotisivuja, tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyt ajan tasalla tapahtumien ajankohdista ja ilmoittautumisajoista.

Vakiintuneisiin tapahtumiimme pyrimme kutsumaan alueen työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet tapahtumaa koskevien alojen työpaikkoja työhallinnon verkkosivujen kautta.

 • RecruIT Tampere 22.-23.4.2020
  RecruIT Tampere tarjoaa rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille. Tapahtuma järjestetään avointen ovien periaatteella, jonka aikana kävijät vierailevat työnantajan toimitiloissa. 

  Tapahtuma pyritään järjestämään verkkototeutuksena vuoden 2020 aikana.

 • Nuorille Töitä Pirkanmaa 6.5.2020
  Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. 

  Tapahtumaan jo ilmottautuneet työnantajat huomioidaan osana kesäkuussa 2020 järjestettävän verkkotapahtuman toteutusta.

 • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumapäivät 
  Avointen ovien päivinä eri toimijat ympäri Pirkanmaata järjestävät tilaisuuksia omissa toimitiloissaan.Tapahtuma järjestetään vuosittain syyskuun puolessa välissä. Tapahtuma toteutetaan vuonna 2020 verkkototeutuksena.

 • Ovi ammattiin - koulutustapahtuma
  Koulutustapahtuma tutustuttaa työnhakijat alueen eri kouluttajiin ja koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan ELO-ryhmän kanssa vuosittain loka-marraskuussa.

 • Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma
  Sotetreffit on sosiaali- ja terveysalan työnantajille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. Tapahtuma järjestetään verkkototeutuksena 25.-26.8.2020. Työnantajat voivat ilmoittautua mukaan 19.8. asti.

Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Tietoa Pirkanmaan TE-palveluiden ajankohtaistarjonnasta saat seuraamalla kotisivujamme ja sen tapahtumakalenteria, sosiaalisen median kanavistamme sekä lukemalla sähköisiä palvelutiedotteitamme. Palvelutiedote kokoaa tiedot ajankohtaisista TE-palveluista ja tapahtumista.

Osallistu rohkeasti Pirkanmaan erilaisiin työllisyyttä tukeviin tapahtumiin toteutustavasta riippumatta!

Pirkanmaan TE-palveluiden tapahtumakalenteri

Pirkanmaan TE-palveluiden sähköiset palvelutiedotteet

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Lisätietoja tapahtumista ja yhteistyöstä saat sähköpostitse osoitteella tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi.

Päivitetty 17.7.2020
Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)