Rekrytointitapahtumat ja infotilaisuudet

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää rekrytointitapahtumia ja infotilaisuuksia läpi vuoden. Rekrytointitapahtumat ovat työtä hakeville osaajille erinomaisia verkostoimitumistilaisuuksia, joiden aikana voi kartoittaa työllistymismahdollisuuksiaan tutustumalla oman alueensa yrityksiin kasvotusten.

Vallitsevan koronavirutilanteen ja sitä koskevien linjausten vuoksi, Pirkanmaan TE-palvelut pitäytyvät järjestämästä tapahtumia toistaiseksi.

Rekrytointitilaisuus yhdistää työnantajan osaajaan

Rekrytointitilaisuuteen osallistuminen antaa työnantajalle mahdollisuuden avointen työpaikkojen ja organisaation toiminnan esittelyyn osaajalle kasvotusten. Pirkanmaan TE-toimisto järjestää vakiintuneiden suurtapahtumien lisäksi avointen ovien-tilaisuuksia ja rekrytointi-infoja työnantajayhteistyönä läpi vuoden. 

Avointen ovien päivänä työnhakija saapuu työnantajan tiloihin. Omissa toimitiloissa järjestettävä tilaisuus antaa mahdollisuuden paikalle saapuneiden osaajien haastatteluun ja nopeuttaa siten työsuhteen solmimista. Yrityksen omissa toimitiloissa voi osallistaa paikalle saapuneet osaajat pikaiseen työhaastatteluun, tutustuttaa toimitiloihin, työtehtäviin, työvälineisiin, palkkaukseen ja mahdollisesti tuleviin työkavereihin.

Rekrytointi-info vastaa työnantajan rekrytointihaasteisiin esittelemällä tarkemmin avoinna olevien työpaikkojen tehtävänkuvaa ja palkkausta. Infoja on mahdollista järjestää Pirkanmaan TE-toimiston tiloissa yhdessä sovittuina ajankohtina. Infotilaisuus on mahdollista järjestää myös virtuaalisena webinaarina työnantajan omista tiloista käsin. Webinaari-välineenä voit käyttää esimerkiksi Facebook Liveä tai Youtubea.  Virtualisina toteutettavien infotilaisuuksien näkyvyys on omaa luokkaansa, sillä työnhakijan seuratessa infota omalta kotikoneelta käsin tai mobiilisti, osallistuminen on mahdollista paikasta riippumatta. Virtuaaliset infotilaisuudet tavoittavat laajan osallistujakunnan ympäri Pirkanmaata ja chat-ympäristö mahdollistaa lähetyksen aikaisen vuorovaikutuksen katsojiin.

Pirkanmaan TE-toimisto tiedottaa asiakkaitaan yhteistyötilaisuuksistaan sähköisellä palvelutiedotteella, kotisivujen tapahtumakalenterissa, sosiaalisen median kanavissa, asiakastyön yhteydessä sekä erilaisten yhteydenottojen yhteydessä.

Vakiintuneita rekrytointitapahtumiamme

Pirkanmaan TE-toimiston järjestää vuosittain viisi suurempaa rekrytointitapahtumaa. Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteria ja tätä sivua pysyt ajan tasalla rekrytointitapahtumien ajankohdista ja ilmoittautumisajoista.

Rekrytointitapahtumiin pyrimme kutsumaan alueen työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet tapahtumaa koskevien alojen työpaikkoja työhallinnon verkkosivujen kautta.

 • RecruIT Tampere 22.-23.4.2020

  RecruIT Tampere tarjoaa rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille. Tapahtuma järjestetään avointen ovien periaatteella, jonka aikana kävijät vierailevat työnantajan toimitiloissa. 

  Valitettavan koronavirusepidemian ja sitä koskevien valtiollisten linjausten vuoksi, joudumme perumaan RecruIT Tampere -tapahtuman tältä keväältä. Haluamme kiittää kaikkia työnantajia ilmoittautumisestanne ja mielenkiinnostanne tapahtumaa kohtaan.

 • Nuorille Töitä Pirkanmaa 6.5.2020

  Alle 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. 

  Valitettavan koronavirusepidemian ja sitä koskevien valtiollisten linjausten vuoksi, joudumme perumaan Nuorille töitä Pirkanmaa -tapahtuman tältä keväältä. Haluamme kiittää kaikkia työnantajia ilmoittautumisestanne ja mielenkiinnostanne tapahtumaa kohtaan.

 • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtumapäivät 

  Avointen ovien päivinä eri toimijat ympäri Pirkanmaata järjestävät tilaisuuksia omissa toimitiloissaan. Tapahtuma järjestetään vuosittain syyskuun puolessa välissä.

 • Ovi ammattiin - koulutustapahtuma

  Koulutustapahtuma tutustuttaa työnhakijat alueen eri kouluttajiin ja koulutusvaihtoehtoihin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pirkanmaan ELO-ryhmän kanssa vuosittain loka-marraskuussa.

 • Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

  Sotetreffit on sosiaali- ja terveysalan työnantajille ja työnhakijoille suunnattu rekrytointitapahtuma. Tapahtuma järjestetään vuosittain marraskuun puolessa välissä.

Kuinka saan tietoa ajankohtaistarjonnasta?

Seuraamalla Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteria ja lukemalla sähköisiä palvelutiedotteita saat ajantasaisinta tietoa tulevista rekrytointitapahtumista, teematapahtumapäivistä, infotilaisuuksista ja erilaisista työvoimakoulutuksista. Ajakohtaisista aiheista tiedotetaan myös sosiaalisen median kanavissamme.

Seuraa tapahtumakalenteria ja osallistu Pirkanmaan tapahtumiin!

Tapahtumakalenteriin

Sähköiset palvelutiedotteet

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumatiedotus

Tapahtumia koskevat yhteydenotot pyydetään osoitteeseen tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi

Päivitetty 8.5.2020