Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

Sotetreffit -rekrytointitapahtuma saapuu jälleen! Tapahtuma yhdistää sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan työnantajat ja osaajat. Rekrytointitilaisuus on kaikille osallistujilleen maksuton ja järjestypaikkana toimii Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, 1. kerros, Tampere.

Tutustu Sotetreffien näytteilleasettajiin tapahtumakalenterin kautta

Ilmoittautuminen Sotetreffien näytteilleasettajaksi

Ilmoita organisaatiosi Sotetreffeille rekrytoijaksi 3.11.2017 klo 15:00 mennessä oheista ilmoittautumislinkkiä käyttäen. Ole nopea, sillä tapahtuman pöytäpaikkoja on tarjolla rajallinen määrä ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikille mukaan ilmoittautuneille varataan esittelypaikka Pirkanmaan TE-toimiston 1. kerroksesta, joka toimii tapahtuman järjestyspaikkana.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi

Tapahtuman kävijämäärä on viime vuosina ollut noin 500 sosiaali- ja terveysalan osaajaa. Kävijämarkkinoinnissa käytetään useita eri kanavia kuten TE-palveluiden verkkosivuja, sosiaalista mediaa, sähköistä uutiskirjettä, verkon tapahtumakalentereita sekä tietenkin suoramarkkinointia alan työnhakijoille.

Soteklubi -ennakoi, muutu ja menesty!

SoteKlubi on suunnattu sote-alan yrityksille, alan organisaatioille ja työnhakijoille. Soteklubi pidetään klo 14:00-17:00. Klubi pureutuu sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan ennakoinnin kautta toimintaympäristön nopean muutoksen yrityksille tuomiin haasteisiin, esimerkiksi digitalisaation ja sote-uudistuksen avaamiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

SoteKlubilla on myös yritysklinikka, jossa on mahdollista tavata sekä yksityisiä että julkisia asiantuntijoita ja keskustella ennakoinnista, sote-uudistuksesta, yrityksen kehittämis- ja rahoitusmahdollisuuksista.

Ilmoittaudu ja saavu kuulemaan sekä keskustelemaan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudennäkymistä ja edustamasi yrityksen kasvumahdollisuuksista! Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on tarjolla rajatusti.

Ilmoittautuminen Soteklubille

#sotetreffit

Kerro osallistumistasi Sotetreffeille liittymällä tapahtuman seuraajaksi Facebookissa! Tieto osallistumisesta kannattaa mainita myös organisaationne omissa kanavissa.