Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää Sotetreffit keskiviikkona 13.11.2019 klo 13-15. Sosiaali- ja terveysalan työnantajat ja osaajat yhdistävä rekrytointitilaisuus on kaikille osallistujille maksuton. Järjestyspaikkana toimii Pirkanmaan TE-toimiston 1. kerros osoitteessa Pellavatehtaankatu 25, Tampere.

Ota mukaasi ajantasainen CV ja tule tutustumaan alan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Tilaisuuden aikana pääset juttelemaan avoimesta työpaikkatarjonnasta useiden työnantajien kanssa. Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitua pirkanmaalaisten sote-alan toimijoiden kanssa!

Treffeillä mukana

Sote-alan työnhakuklubi

Ennen Sotetreffejä voit osallistua sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille työnhakijoille suunnattuun työnhakuklubiin. Osallistumalla saat ajanakohtaista tietoa sote-alan työmarkkinatilanteesta ja ammatinvalinnan ohjauksesta, katsauksen koulutusmahdollisuuksiin ja vinkkejä alan työnhakuun. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen tapahtumakalenterin kautta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

#sotetreffit

Liity tapahtuman seuraajaksi Facebookissa ja saa tarkempaa tietoa mukaan ilmoittautuneista työnantajista ja työpaikoista!

Sotetreffien logo (1200x628 px, png)

Työnantajien ilmoittautuminen

Yritysten ilmoittautuminen Sotetreffeille on päättynyt 4.11.2019. Uusia ilmoittautumisia ei enää oteta vastaan. Tapahtumaan ilmoittautuneille näytteilleasettajille on lähetetty tarkempi ohjeistus osallistumisesta sähköpostitse.

Tapahtuman pohjakartta (pdf)

Oma
asiointi
Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)