Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

Sotetreffit saapuu jälleen! Sosiaali- ja terveysalan työnantajat ja osaajat yhdistävä rekrytointitilaisuus on kaikille osallistujilleen maksuton. Järjestypaikkana toimii Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, 1. kerros, Tampere.

Ota mukaasi ajantasainen CV ja lähde tutustumaan työpaikkoihin, esiintymään työnantajille ja keskustelemaan alan eri työmahdollisuuksista. Tapahtuman aikana verkostoidut Pirkanmaan alueen sote-alan toimijoiden kanssa.

Tutustu Sotetreffien näytteilleasettajiin tapahtumakalenterin kautta

Soteklubi -ennakoi, muutu ja menesty!

Soteklubi on suunnattu sote-alan yrityksille, organisaatioille ja työnhakijoille. Klubi pidetään Sotetreffien yhteydessä klo 14:00-17:00 välisenä aikana. Aiheissa pureudutaan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan ennakoinnin kautta toimintaympäristön nopean muutoksen yrityksille tuomiin haasteisiin, esimerkiksi digitalisaation ja sote-uudistuksen avaamiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Klubin asiantuntijapuheenvuoron pitää digitaalisten terveyspalveluiden asiantuntija Pekko Vehviläinen.

Soteklubin yritysklinikalla on mahdollista tavata yksityisiä ja julkisia asiantuntijoita. Saat mahdollisuuden keskustella ennakoinnista, sote-uudistuksesta, yrityksen kehittämis- ja rahoitusmahdollisuuksista asiantuntijoiden kanssa.

Ilmoittaudu ja saavu kuulemaan sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudennäkymistä ja edustamasi yrityksen kasvumahdollisuuksista! Ilmoittaudu pian sillä paikkoja on tarjolla rajatusti.

Ilmoittautuminen Soteklubille

#sotetreffit

Kerro osallistumistasi Sotetreffeille liittymällä tapahtuman seuraajaksi Facebookissa! Tieto osallistumisesta kannattaa mainita myös organisaationne omissa kanavissa.

Ilmoittautuminen Sotetreffien näytteilleasettajaksi

Ilmoittautumisaika Sotetreffeille on päättynyt.
Voit tiedustella jälki-ilmoittautumismahdollisuutta tapahtumaan sähköpostitse tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi .