Sotetreffit - sosiaali- ja terveysalan rekrytointitapahtuma

Pirkanmaan TE-toimisto järjestää Sotetreffit keskiviikkona 14.11.2018. Sosiaali- ja terveysalan työnantajat ja osaajat yhdistävä rekrytointitilaisuus on kaikille osallistujille maksuton. Järjestyspaikkana toimii Tampereen toimipisteemme 1. kerros osoitteessa Pellavatehtaankatu 25.

Ota mukaasi ajantasainen CV ja lähde tutustumaan alan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Tilaisuudessa pääset juttelemaan avoimesta työpaikkatarjonnasta useiden työnantajien kanssa. Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitua pirkanmaalaisten sote-alan toimijoiden kanssa!

Tutustu tapahtuman työnantajiin tapahtumakalenterimme kautta

Sote-alan työnhakuklubi

Sotetreffejä edeltävä työnhakuklubi on sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille työnhakijoille suunnattu teematilaisuus. Sen aikana alaa käsitellään eri näkökulmista; saat ajantasaista tietoa työmarkkinatilanteesta ja ammatinvalinnan ohjauksesta, katsauksen koulutusmahdollisuuksiin ja vinkkejä työnhakuusi sote-alalle. Tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen.

Tutustu Sote-alan työnhakuklubiin ja ilmoittaudu mukaan

#sotetreffit

Liity tapahtuman seuraajaksi Facebookissa ja saa tarkempaa tietoa mukaan ilmoittautuneista työnantajista ja työpaikoista!

Oma
asiointi