Yrittäjyys

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrittäjyyttä miettivälle ja yrittäjäksi aikovalle.


Yrittäjyys ammattina- verkkoluento

Luento on tarkoitettu Sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä. Saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksiesi tutkimiseen ja pohtimiseen.
Katso lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumakalenteristamme.    
 

YrittäjäClub- valmennus

Valmennus on suunnattu yritystoiminnasta ja yrittäjyydestä kiinnostuneille Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille, joilla ei ole aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta.
Valmennuksessa tutustut yrittäjän verkostoihin ja yrittäjyyden muotoihin, pääset myös jatkokehittelemään mahdollista liikeideaasi.
Katso lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumakalenteristamme.
 

Minustako yrittäjä? –info

Luento on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneelle tai jo yritystoiminnan
käynnistämistä suunnittelevalle. Info on kattava tietopaketti yrittäjyydestä, aloittavan yrittäjän maksuttomista neuvontapalveluista, veroneuvojan palveluista, osuuskuntayrittäjyydestä sekä
TE-toimiston starttirahasta ja yrittäjäkoulutuksista.
Katso lisätietoa tapahtumakalenteristamme ja ilmoittaudu mukaan.
 

Starttiraha

Oletko kiinnostunut starttirahasta? Starttiraha edistää uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan. Tutustu ohjeeseemme, miten haet starttirahaa.

Näin haet starttirahaa

Tutustuminen yrittäjyyteen.

Työkokeilun tai Uravalmennuksen avulla voit tutustua yrittäjyyteen. Katso lisätietoa TE-palveluiden sivuilta ja ota yhteyttä TE-toimistoon.

UravalmennusTyökokeilun käytännöt ja säännökset
Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyyden asiantuntijat tavoitat numerosta 0295 045 503, arkisin klo 9 – 16:15.
Asiantuntijat, yrityspalvelut

 

Päivitetty 17.5.2017