Yrittäjyys

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrittäjyyttä miettivälle ja yrittäjäksi aikovalle.

Yrittäjyys ammattina- verkkoluento

Verkkoluento on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sen kautta saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksiesi tutkimiseen ja pohtimiseen. Katso lisätietoa ja ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta.    

Muut yrittäjyyttä tukevat tilaisuudet ja luennot

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenterista löydät monet yrittäjyyttä tukevat luennot ja infotilaisuudet. Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan tapahtumakalenterin kautta. Tutustuthan myös Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosioon. Sieltä löydät runsaasti tietoa ja neuvoja yrittäjyyden avuksi.

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri

Yrittäjyyteen tutustuminen ja kouluttautuminen

Voit tutustua yrittäjyyteen työkokeilun ja uravalmennuksen avulla. Yrityksen perustamista tukee yrittäjäkoulutus. Katso lisätietoa TE-palveluiden sivuilta ja ota yhteyttä TE-toimistoon.

Uravalmennus

Työkokeilun käytännöt ja säännökset

Yrittäjäksi kouluttautuminen

Starttiraha

Starttirahalla edistetään uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Raha turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan. Tutustu Starttirahaa koskeviin ohjeisiin.

Näin haet starttirahaa

Esite starttirahasta

Startup Grant brochure

Yrittäjyysbuusti 2.0

Suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toinen osa on nyt käytössäsi. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.kasvubuusti.fi

Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyyden asiantuntijat

Asiantuntijat, alkavan yrittäjän palvelut

 

Päivitetty 28.6.2019