Yrittäjyys

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja yrittäjyyttä miettivälle ja yrittäjäksi aikovalle.

Oheisen videon kautta pääset tutustumaan yrittäjyyden alkuvaiheen askeleisiin yritysneuvoja Veikko Taseen johdolla. 

Yrittäjyys ammattina- verkkoluento

Verkkoluento on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Sen kautta saat ajankohtaista tietoa sekä erilaisia vinkkejä ja työkaluja omien yrittäjävalmiuksiesi tutkimiseen ja pohtimiseen. Katso lisätietoa ja ilmoittaudu tapahtumakalenterin kautta.    
 

Minustako yrittäjä? -info

Luento on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneelle tai jo yritystoiminnan käynnistämistä suunnittelevalle. Info on kattava tietopaketti yrittäjyydestä, aloittavan yrittäjän maksuttomista neuvontapalveluista, veroneuvojan palveluista, osuuskuntayrittäjyydestä sekä TE-toimiston starttirahasta ja yrittäjäkoulutuksista.
Katso lisätietoa tapahtumakalenteristamme ja ilmoittaudu mukaan.

Pirkanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri


Yrittäjyyteen tutustuminen ja kouluttautuminen

Voit tutustua yrittäjyyteen työkokeilun ja uravalmennuksen avulla. Yrityksen perustamista tukee yrittäjäkoulutus. Katso lisätietoa TE-palveluiden sivuilta ja ota yhteyttä TE-toimistoon.

Uravalmennus

Työkokeilun käytännöt ja säännökset

Yrittäjäksi kouluttautuminen


Starttiraha

Starttiraha edistää uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta kestää – kuitenkin enintään 12 kuukauden ajan. Tutustu Starttirahaa koskeviin ohjeisiin.

Näin haet starttirahaa

Esite starttirahasta

Startup Grant brochure

 

Kehitä yrittäjäosaamistasi Startup-pajalla

Tampereella järjestettävillä startup-pajoilla voit kehittää yrittäjä- ja liiketoimintaosaamistasi. Valmennuspajat ovat suunnattu 6-24 kuukautta toimineille yrittäjille ja niiden tavoitteena on tukea yrittäjää liiketoiminnan eri osa-alueilla. Startup-pajalla pureudutaan tuoreen yrittäjän arjen haasteisiin yhdessä muiden yrittäjien kanssa!

Seuraava paja järjestetään 27.10.2018-28.4.2019 välisenä aikana. 

Startup-pajan esite (pdf)

Yrittäjyysbuusti

Yrittäjyysbuustiin ilmoittautuminen on tältä erää päättynyt.

Yrittäjyysbuusti kuuluu Pirkanmaan Kasvubuustiin. Kasvubuusti on osa hallituksen Työnvälityksen kärkihankkeen Kasvuyritysten työllisyysohjelmaa, jossa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Pilotointi on osa maakunnan kasvupalvelujen valmistelua. Hanketta rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.kasvubuusti.fi.


Pirkanmaan TE-toimiston yrittäjyyden asiantuntijat

Asiantuntijat, alkavan yrittäjän palvelut

 

Päivitetty 30.11.2018