Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Osaajia Keski-Euroopasta? Emigration Expo Hollannin Houtenissa 9.-10.2.2019

Nyt on loistava tilaisuus etsiä osaajia Hollannista ja muualta Keski-Euroopasta!

Suomen suurimmat kaupungit ja eurooppalainen työnvälityspalvelu EURES osallistuvat Business Finlandin johdolla Euroopan suurimmille rekrytointimessuille, joiden pääteemana on Pohjoismaat. Emigration Expoon Hollannin Houtenissa 9.-10.2.2019 odotetaan yli 10 000 kävijää eri ammattialoilta, ja eri maista mm. Hollannista,  Saksasta ja Belgiasta.

Kerro meille avoimesta paikasta yrityksessäsi: me markkinoimme maksutta Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueen avoimia paikkoja sekä itse messuilla että myös etukäteen Expon verkkosivuilla https://www.emigratiebeurs.nl/en/. Kokoamme lisäksi kiinnostuneista hakijoista osaajapoolin, jota Business Finland koordinoi.

Messuilla neuvomme työnhakijoita Suomen työelämään liittyvissä kysymyksissä ja kerromme elämisestä ja asumisesta Suomessa. Rekrytoinnin onnistuessa yhteistyöverkostostamme löytyy osaamista opastaa uutta työntekijää perheineen sujuvaan paikkakunnalle muuttoon ja asettautumiseen. Muistathan, että EU-kansalainen voi aloittaa heti ilman lupaprosesseja!

 

Lisätietoja:

Pohjanmaan TE-toimisto,yrityspalvelut; 0295 056 001, yrityspalvelut.pohjanmaa(a)te-toimisto.fi

 


Oma
asiointi