Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto käy ensi viikon aikana yli sadassa yrityksessä Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Ensi viikolla lähes koko Pohjanmaan TE-toimiston henkilökunta lähtee tapaamaan yrittäjiä ja muita työnantajia. Viikon aikana on tarkoitus tehdä Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa vähintään 101 yrityskäyntiä. TE-toimisto haluaa tietää, mitä yrityksille kuuluu ja samalla auttaa rekrytointiin ja osaavan työvoiman saantiin liittyvissä kysymyksissä. Tarkoituksena on myös vahvistaa yhteistyötä nykyisten asiakasyritysten kanssa sekä lisätä tietoa TE-toimiston palveluista.

 

- Tässä suhdannetilanteessa on tärkeätä auttaa yrityksiä saamaan osaavaa työvoimaa ja toisaalta tietysti löytää työpaikkoja työnhakijoille, jotta alueemme kilpailukyky säilyy tulevaisuudessakin eikä työvoimapulasta tule pullonkaulaa kehitykselle, toteaa palvelujohtaja Perttu Kellomäki.

 

Yhteistyö yritysten ja muiden työnantajien kanssa on TE-toimiston työnvälitystoiminnan kulmakivi. Pohjanmaan TE-toimistolla oli vuonna 2017 kaikkiaan noin 10 000 yrityskontaktia. Kampanjaviikon aikana yrityskäyntejä tehdään sekä nykyisiin että uusiin asiakasyrityksiin.

 

 

Lisätiedot:

Palvelujohtaja Perttu Kellomäki, 0295 056 088

Palveluesimies Hannu Vierula, 0295 056 185

 


Oma
asiointi